Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Fra en til tre atletrepræsentanter: Velkommen Andreas og Matilde


21-01-2021 12:08:32:
Af: Klaus Bach Christensen

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.


I løbet af det forgangne år besluttede Sportsafdelingen og landsholdssvømmernes valgte atletrepræsentant Signe Bro fra Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC at give landsholdene en stærkere stemme i det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark.

 

I december påbegyndte derfor en proces med at finde yderligere to landsholdssvømmere med interesse i rollen som atletrepræsentant. Processen er nu færdig, og vi er glade for at kunne præsentere Andreas Hansen fra Vejle Svømmeklub og Matilde Schrøder fra Berns Swim Team/NTC som nye atletrepræsentanter. 

 

- Jeg er superglad. Jeg er glad for at have fået det ansvar, der er i rollen, og jeg ser frem til at komme med ind bagved og se, hvad der foregår rundt om landsholdsarbejdet, siger Andreas Hansen og uddyber:

 

-  Jeg kommer fra klubregi i modsætning til de to andre aktivrepræsentanter, som begge svømmer på Det Nationale Træningscenter, så jeg glæder mig til at bringe andre vinkler i spil og være med til at udfordre. Det bliver rigtig godt.

 

Sig pænt hej til landsholdssvømmerne Matilde Schrøder og Andreas Hansen, der er nye atletrepræsentanter.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Sammen med Signe Bro kommer alle tre atletrepræsentanter fremadrettet til at deltage i dialogen og forskellige møder i relation til det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark. Derudover bliver de en del af det nyoprettede – Landsholdenes Samarbejdsforum – hvor de sammen med vores sportslige ledelse skal drøfte, hvordan landsholdsarbejdet og trivslen på landsholdene kan videreudvikles.

 

- Jeg har valgt at blive aktivrepræsentant, fordi jeg gerne vil bidrage til at skabe et endnu bedre miljø for elitesvømmere i Danmark. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan nå i mål med, og hvordan vi kan få det helt optimale ud af et samarbejde mellem os svømmere og Dansk Svømmeunion, siger Matilde Schrøder.

 

Sidder du med relevante emner, som du synes, at Landsholdenes Samarbejdsforum eller arbejdsgruppen for det fælles elitearbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark bør drøfte, så tag endelig fat i en af nedenstående personer:

 

Signe Bro fra Svømmeklubben Triton Ballerup/NTC er også atletrepræsentant.

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: svømning

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.