Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

1
Marts
2024
2
Marts
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Herlev Svømning og Mick Steen Nielsen ophæver samarbejdet


30-04-2020 19:18:04:
Af: Klaus Bach Christensen

Efter otte år i spidsen for konkurrenceafdelingen afslutter Herlev Svømning og Mick Steen Nielsen samarbejdet efter denne sæson.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra Herlev Svømning:

 

Bestyrelsen i Herlev Svømning og Cheftræner Mick Steen Nielsen er blevet enige om at afslutte samarbejdet efter denne sæson, efter otte år i spidsen for konkurrenceafdelingen.
 
Mick kom til klubben for otte år siden og har været med til at løfte klubben til et niveau der har sat Herlev Svømning på svømmelandkortet igen. Han har været med til at opbygge konkurrenceafdelingen til også at give en bredde og en talentmasse der kan give Herlev Svømning gode resultater ud i fremtiden også.
 
Micks resultater har givet klubben flere udtagelser og medaljer til internationale mesterskaber, samt et utal af medaljer til de nationale mesterskaber på især juniorsiden de seneste år.
 
Desværre ser vi frem mod en mulig lukning af en af Herlev kommunes svømmehaller i en længere periode, indenfor de næste par år, pga. renovering og med dette i sigte er vi blevet enige om at afslutte samarbejdet samt revurdere vores sportslige ambitioner for en periode.
 
Herlev Svømning ønsker selvfølgelig at fastholde vores dygtige unge svømmere i klubben og fortsætte med konkurrencesvømning på et højt niveau og vi vil derfor arbejde på at finde en ny cheftræner til at videreføre arbejdet fra den næste sæson.
 
Der er ingen tvivl om at det er et stort tab for Herlev Svømning at Mick ikke fortsætter, men vi ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.
 
Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen i Herlev Svømning


Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.