Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Stefan Hansen skifter spor efter denne sæson


17-06-2016 11:59:00:
Af: Nora Thomsen

NTC-træneren ønsker nye udfordringer på bassinkanten i et dansk klubmiljø.


Dansk Svømmeunions træner på det Nationale Træningscenter/NTC, Stefan Hansen, har valgt at opsige sin stilling på Bellahøj efter tre års ansættelse. Baggrunden er et ønske om nye udfordringer i et dansk klubmiljø, fortæller den 35-årige træner.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at sige stillingen som NTC-træner op. Jeg har haft tre spændende og udviklende år på NTC, som har givet mig værdifuld trænererfaring, som jeg er meget taknemmelig for. At være en del af et stærkt internationalt trænerteam bag nogle af Danmarks stærkeste elitesvømmere er en fantastisk mulighed, og jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det har givet mig med i min faglige bagage. De kompetencer, som jobbet har givet mig, glæder jeg mig uendelig meget til at overføre til bassinkanten i et klubmiljø, som er den nye vej jeg nu har valgt at følge. Det handler ikke om at ville vælge NTC fra, men derimod om at have en stærk lyst til at vælge noget nyt til. Og jeg kan ikke få begge dele, derfor synes jeg at tidspunktet at skifte spor er oplagt efter denne sæson.


35-årige Stefan Hansen stopper efter tre års ansættelse på NTC.

Stefan Hansen har for nyligt afsluttet en ITA-eksamen og har med flere års trænerbaggrund opnået en række kompetencer, som Dansk Svømmeunion ærgres over at miste.
 
- Jeg har været glad for at have Stefan med på holdet i Sportsafdelingen, og er naturligvis ærgerlig over, at vores NTC-træner har truffet det valg, han har. Stefan har været en del af NTC i gennem tre år, hvor der er sket flere ændringer – både hvad angår bemanding og rent organisatorisk. Her har Stefan været den gennemgående figur, som trods omskiftelighederne har bevaret fokus og formået at bidrage med en værdifuld indsats for dansk elitesvømnings internationale succes. Jeg har dog samtidig respekt for Stefans ønske om at søge nye udfordringer i det danske klubmiljø, som er noget helt andet end det at være træner på et nationalt træningscenter. Og jeg glæder mig over, at Stefans kompetencer og erfaringer fastholdes i dansk svømmesport, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef, Lars Green Bach.  

Stefan Hansen stopper som NTC-træner ved sæsonens udgang. Kort tid herefter starter Stefan Hansen i en stilling som træner i en dansk svømmeklub.  

Dansk Svømmeunion vil besætte trænerstillingen på NTC i forbindelse med implementering af den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner” i løbet af andet halvår 2016.
 

For yderligere information kan sportschef Lars Green Bach kontaktes på mobil: 29 20 61 60.
NTC-træner Stefan Hansen kan kontaktes på mobil: 51 44 26 26.Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.