Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

1
Marts
2024
2
Marts
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde”


15-02-2018 17:29:47:
Af: Freja Marquardt

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 


Fra den 12. til den 15. April afholdes Danish Open i Bellahøj, og her er det ikke kun kravtider til EM, som der skal svømmes om. I løbet af stævnedagene bliver vinderne af Årets Dame- og Herresvømmer samt Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner også hædret.

 

Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2018 går til trænere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af 2017.

 

SvømmeSport har talt med Mads Hjorth som tilbage i 2016 vandt den store hæder at blive udnævnt som årets Årgangs-/Juniortræner. Prisen havde dengang en lidt anden ordlyd og hed i stedet ”Årets Upcoming Træner”. Mads Hjorth var dengang glædeligt overrasket over at vinde prisen, som han fik overrakt at Mick Steen Nielsen.

 

- Det er altid rart at få anerkendelse for det arbejde man udfører. Jeg har været med i gamet i nogle år nu, og har et stykke tid haft en god fornemmelse af, at jeg kunne noget med svømning, så det var en bekræftelse af, at jeg var på vej i den rigtige retning, siger Madst Hjorth 

 

 

 

Mads Hjorth efter at have modtaget prisen som Årets Upcoming Træner tilbage i 2016.

Copyright Stanko Lugonja. 

 

 

Mads Hjorth modtog prisen for sit arbejde med at udvikle træningsmiljøet og niveauet i Odder Svømmeklub. Selvom det var en stor ære at vinde prisen, så betyder anerkendelsen rundt omkring bassinkanten allermest.

 

- Der er nogle visse personer i svømmekredse, hvis anerkendelse betyder mere for mig end at vinde en pris. Der er nogle meget svømmekyndige mennesker rundt omkring på bassinkanterne i Danmark, og når de kommer og giver mig et skulderklap, så betyder det enormt meget, siger Mads Hjorth 

 

Mads Hjorth oplever, at trænerne også er blevet bedre til at give hinanden ros, når de kan se, at de andre udfører et godt stykke arbejde med svømmerne. Og det betyder noget at modtage den anerkendelse, og derfor er det også vigtigt at give den videre.

 

- Jeg synes, at vi trænere er blevet bedre til at give hinanden et skulderklap. Prisen gav mig et lille skub op i hierarkiet, og det gør, at jeg måske nu er i stand til at give andre trænere et skulderklap, som betyder noget, siger Mads Hjorth 

 

Læs her hvordan du indstiller din kandidat til Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner.

 

SvømmeSport takker Mads Hjorth for interviewet.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.