Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


I den kommende uge går det løs med DM Junior kortbane


06-11-2016 21:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Bellahøj Svømmestadion lægger i den kommende weekend bassin til DM Junior. Find en masse links og informationer om stævnet her.


I løbet af den kommende uge fra den 10. til og med den 13. november afholdes der DM Junior kortbane i Bellahøj Svømmestadion.

 

Her skal juniorer i årgang 2000, 2001 og 2002 for damer og årgang 1999, 2000 og 2001 for herrer ud og give den gas i hallens 25-meter bassin.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i Dansk Svømmeunions talentansvarlig Thomas Stub til en lille udtalelse:

 

Det bliver spændende at følge fremgangen blandt landets juniorsvømmere – og det gælder både svømmerne omkring det danske juniorlandshold og de svømmere, som ligger lige i periferien og som forhåbentligt kan vise fremgang og svømme sig ind omkring juniorlandsholdets aktiviteter. Fremgang er vigtig for alle – og for mig er det vigtigste, at der er fremgang at spore i miljøerne generelt og blandt de enkelte svømmere.

 

- Der skal udtages op til 24 svømmere til Nordiske Mesterskaber for junior på kortbane den 9. - 11. december i Kolding. Sidste år var der hård kamp om pladserne og rigtigt mange svømmere, der viste flot og højt niveau. Jeg håber på det samme i år, og at vi kan få alle 24 pladser fyldt op.

 

Herunder får du den viden om stævnet, som du måtte have brug for.

 

Første stævnedag skydes allerede i gang torsdag med indledende afsnit klokken 9.30 og finaler klokken 17.00. Også fredagens, lørdagens og søndagens indledende heats og finaleafsnit starter henholdsvis klokken 9.30 og klokken 17.

 

SvømmeSport følger her på siden op på højdepunkterne fra stævnet, men du har også mulighed for selv at smutte forbi Livetiming.dk, hvor du kan følge alle afsnittene direkte.

 

Derudover vil vi her på siden de kommende dage bringe et par optaktsinterviews med svømmere og trænere, så husk at følge med!

 

Yderligere nyttige links:

Startliste

Vejledende tidsplan indledende afsnit

Vejledende tidsplan finaler

svoem.org’s aktivitetskalenderSe de seneste nyheder

19-01-2018 14:58:14

Silkeborg Svømmeklub har ansat Runa Dalby som talentudvikler på fuldtid. 

 
19-01-2018 09:29:00

Årgangssvømmer Mathias Laursen lærte flere tekniske finesser til Årgangssamlingen, som han glæder sig til at afprøve til Danske Årgangsmesterskaber.

 
17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om.