Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Sigma Swim ansætter klubdirektør - og får fælles administration


12-11-2014 16:20:00:
Af: Nora Thomsen

Mia Hyldahl er startfællesskabets nye direktør per 1. november.


Onsdag eftermiddag har startfællesskabet Sigma Swim udsendt pressemeddelelse om Mia Hyldahls nye titel som direktør. Pressemeddelelsen fremgår nedenfor.

 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi pr. 1. november 2014 har ansat Mia Hyldahl som klubdirektør for Sigma Swim.
Sigma Swim er et startfællesskab mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød, og Mia vil i sin nye rolle varetage den daglige ledelse af Sigma Swims svømmeskoler, konkurrenceafdeling, tri-afdeling og administration. 


Sigma Swims nye direktør, Mia Hyldahl. Foto: Sigma Swims hjemmeside.


Mia har siden 2007 været fuldtidsansat i administrationen i Sigma Swim Birkerød, men var allerede fra 2001 svømmeskoleleder. Og endnu før det var svømning også en stor del af Mias liv. Mia har selv været konkurrencesvømmer og vundet både årgangsmesterskaber, juniormesterskaber og danske mesterskaber. Mia har deltaget i mange internationale stævner og var i 90’erne blandt Danmarks bedste svømmere. Endelig har Mia været træner på mange forskellige hold lige fra svømmeskolehold til voksenhold og konkurrencehold. Ind imellem al svømningen har Mia også haft tid til at uddanne sig inden for regnskab.

Mia kender dermed til svømningens verden fra livet som svømmer, som træner, som leder og som administrator – og vi er glade for at hun nu har sagt ja til denne udfordring som klubdirektør for Sigma. Mia får reference til klubbernes styregruppe og bestyrelser.

I forbindelse med Mias ansættelse slår vi administrationerne i de to klubber sammen. Den fælles administration drives fremover af Mia i tæt samarbejde med Tine Andersen, Caroline Suhr og Stine Lyngby.


Carles Subirana fortsætter som cheftræner med det sportslige ansvar for eliteholdene og klubbens røde tråd hele vejen ned gennem konkurrenceholdene. Lars Madsen fortsætter sit virke som ansvarlig træner for Årgangsgruppe 1 holdet og bliver i forbindelse med denne omorganisering cheftræner for Sigmas konkurrencehold fra talent til Årgangsgruppe 2 holdet.

 

Med venlig hilsen


Mette Koch Sonnenborg
Formand, Sigma Swim Allerød


Lise Lotte Erichsen
Formand, Sigma Swim Birkerød
Tags: Sigma Swim

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.