Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

14
April
2024
Svømning - Svømmetider
Flipper Cup 4, Pandrup

Jetsmark Idrætscenter, svømmehal
14
April
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Sigma Swim ansætter klubdirektør - og får fælles administration


12-11-2014 16:20:00:
Af: Nora Thomsen

Mia Hyldahl er startfællesskabets nye direktør per 1. november.


Onsdag eftermiddag har startfællesskabet Sigma Swim udsendt pressemeddelelse om Mia Hyldahls nye titel som direktør. Pressemeddelelsen fremgår nedenfor.

 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi pr. 1. november 2014 har ansat Mia Hyldahl som klubdirektør for Sigma Swim.
Sigma Swim er et startfællesskab mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød, og Mia vil i sin nye rolle varetage den daglige ledelse af Sigma Swims svømmeskoler, konkurrenceafdeling, tri-afdeling og administration. 


Sigma Swims nye direktør, Mia Hyldahl. Foto: Sigma Swims hjemmeside.


Mia har siden 2007 været fuldtidsansat i administrationen i Sigma Swim Birkerød, men var allerede fra 2001 svømmeskoleleder. Og endnu før det var svømning også en stor del af Mias liv. Mia har selv været konkurrencesvømmer og vundet både årgangsmesterskaber, juniormesterskaber og danske mesterskaber. Mia har deltaget i mange internationale stævner og var i 90’erne blandt Danmarks bedste svømmere. Endelig har Mia været træner på mange forskellige hold lige fra svømmeskolehold til voksenhold og konkurrencehold. Ind imellem al svømningen har Mia også haft tid til at uddanne sig inden for regnskab.

Mia kender dermed til svømningens verden fra livet som svømmer, som træner, som leder og som administrator – og vi er glade for at hun nu har sagt ja til denne udfordring som klubdirektør for Sigma. Mia får reference til klubbernes styregruppe og bestyrelser.

I forbindelse med Mias ansættelse slår vi administrationerne i de to klubber sammen. Den fælles administration drives fremover af Mia i tæt samarbejde med Tine Andersen, Caroline Suhr og Stine Lyngby.


Carles Subirana fortsætter som cheftræner med det sportslige ansvar for eliteholdene og klubbens røde tråd hele vejen ned gennem konkurrenceholdene. Lars Madsen fortsætter sit virke som ansvarlig træner for Årgangsgruppe 1 holdet og bliver i forbindelse med denne omorganisering cheftræner for Sigmas konkurrencehold fra talent til Årgangsgruppe 2 holdet.

 

Med venlig hilsen


Mette Koch Sonnenborg
Formand, Sigma Swim Allerød


Lise Lotte Erichsen
Formand, Sigma Swim Birkerød
Tags: Sigma Swim

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.