Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

28
November
2020
28
November
2020

DM kortbane 2020 - Damer

DM kortbane 2020 - Herrer

Tekst
Tekst


Gode udsigter til NÅM for Sigma Swim


01-07-2015 10:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Det var glade og trætte svømmere fra klubben Sigma, der i går aftes tog turen hjem fra Odense, hvor DÅM netop var afsluttet.


Cheftræneren fra Sigma Swim, Lars Lundegaard Madsen, var en meget glad mand, da Danske Årgangsmesterskaber i går aftes sluttede, og dermed kunne sende Sigma hjem til Nordsjælland, som den mest vindende klub til stævnet.

 

- Vi har haft et rigtig godt mesterskab, hvor alt er gået op i en højere enhed, starter Lars ud. Vi har haft 16 svømmere med til stævnet, og alle svømmere har svømmet meget hurtigt og kommer hjem med en super oplevelse.

 

Med 42 finalepladser i løbet af weekenden, fordelt på både drenge, piger og holdkapper, hvor det ud af disse endte med 23 medaljer, er der også god grund til at være tilfreds.

 

- Det jeg er rigtig glad for er, at medaljerne er fordelt på 7 forskellige individuelle svømmere og holdkapper, fortæller Lars.

 

Men det var ikke kun på medaljesiden, at det gik godt for den nordsjællandske klub.
Da det var på baggrund af netop dette DÅM, at de 32 svømmere til De Nordiske Årgangsmesterskaber (NÅM) skulle udtages, havde klubben haft en forventning om at være godt repræsenteret på det hold, og det må siges at være opnået.

 

- Drømmescenariet var at have seks svømmere udtaget, og det er lykkedes, fortæller cheftræneren. Nu holder vi en fridag i morgen (i dag red.), og så står den på let træning frem mod NÅM.

 

Det var alt i alt en meget glad og tilfreds cheftræner, der tog hjem fra Odense i går.

 

- Både på antal medaljer og finalepladser er vi et godt stykke over målsætningen, og det er et meget tilfreds trænerteam, der kigger tilbage på de sidste 3 dage, fortæller Lars. DÅM afslutter en super Sigma sæson, hvor udviklingen for holdet har været helt fantastisk.

 

- Det er en flok trætte og glade svømmere, der i aften (i går aftes red.) kører hjem mod Nordsjælland. Nogle for at holde sommerferie, mens andre lige napper 2 uger mere for at repræsentere klubben og Danmark ved NÅM, slutter Lars tilfreds af med.

 

SvømmeSport glæder sig til at offentliggøre det endelige hold her på siden i løbet af de kommende dage, og vi ser frem til at skulle følge de 32 svømmere i Jönköping, Sverige fra den 11.  – 12. juli til De Nordiske Årgangsmesterskaber. 
Tags: Sigma Swim

Se de seneste nyheder

21-11-2020 18:50:43

Energy Standards kvindeholdkap overgår sig selv. Igen var Pernille Blume en del af holdet.

 
17-11-2020 07:41:54

Sigma SWIM kan for tredje år i træk lade sig hylde som vinder af DM Hold.

 
14-11-2020 17:34:13

Med Pernille Blume på holdet svømmede Energy Standard historiens hurtigste tid på 4x100 fri ved ISL.

 
11-11-2020 11:59:36
Til januar afsløres det, om den talentfulde langdistancesvømmer vinder prisen.