Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Ottesen fint tilfreds med sølvet


03-12-2015 19:00:00:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen udtaler til DR Sporten, at hendes bundniveau er højt, på trods af madforgiftning. Derfor er hun fint tilfreds med sølvet. Emilie Beckmann havde desuden en vild oplevelse i sin første EM-finale!


Den netop kårede sølvvinder på 50 butterfly, Jeanette Ottesen, har ifølge både DR Sporten og Politiken været plaget af nogle maveproblemer op til EM i Israel. Men det skulle alligevel ikke afholde hende fra at svømme en flot sølvmedalje hjem til Danmark i aftenens finale.

 

- Jeg er uheldig. Jeg havde overhovedet ingen energi til aften, så sølvmedalje til Danmark, det er vel okay. Mit bundniveau er efterhånden så højt, selv om jeg har madforgiftning. Jeg ser frem til 100 meter butterfly, hvor jeg skal have mine vendinger til at sidde, citerer DR Sporten Jeanette Ottesen for at fortælle TV2 Sport efter finalen.

 

På trods af en samlet 8. plads i samme finale, og en tid langsommere end i formiddags, kunne intet dog slå Emilie Beckmann ud efter sin finale, hvor hun kom med på et afbud. Det var en stor oplevelse for Tune-svømmeren:

 

- Det var en vild oplevelse. Det var så fedt, selv om det ikke gik helt, som jeg havde håbet på, citerer DR Sporten Emile Beckmann for umiddelbart efter finalen, som svømmeren kun havde en time at forberede sig til.

 

DR Sporten kan også citere sportschef Lars Green Bach ovenpå en lidt turbulent aften:

 

- Det var en aften, hvor man skulle være god til at korrigere sine planer, fordi vilkårene ændrede sig. Der skete mange ting, som man skal kunne håndtere som topsvømmer. Det var dejligt at se, at Jeanette lykkedes. Det arbejder hun hårdt for i hverdagen. Nu håndterer vi situationen dag for dag. Der må være et eller andet, vi skal forsøge at undgå, fortæller Lars Green Bach til DR Sporten.

 

SvømmeSport ønsker Ottesen stort tillykke med Danmarks første EM-medalje. Læs mere på DR Sporten og i Politikens historie.

 

Du kan desuden se løbet, hvor svenske Sarah Sjöström i øvrigt vinder guld, på TV2 Sports hjemmeside.
Tags: EMK2015

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.