Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Der blev leveret både solide præstationer og gode resultater”


08-12-2015 19:57:36:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

EM-K blev søndag aften afsluttet med ganske fornuftige præstationer ifølge Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach. Hør her, hvad han fortæller om danskernes præstation.


Forinden EM på kortbane i Israel havde Dansk Svømmeunion meldt ud, at det ambitiøse mål var at være med i kampen om tre medaljer og svømmere i seks finaler ved stævnet. Og dette må siges at være blevet indfriet efter Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) svømmede sølv hjem i både 50 og 100 fly og bronze i 50 fri, mens Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) hev en flot sølvmedalje hjem i 200 fly.

 

Sportschef Lars Green Bach var med de syv svømmere i Israel og udtaler følgende om præstationerne:

 

- Generelt synes jeg, at EM på kortbane, har været meget tilfredsstillende. De svømmere der repræsenterede Danmark ved EM-K leverede både solide præstationer og gode resultater. Jeg glæder mig over, at vores VM-profiler, Jeanette Ottesen og Viktor B. Bromer, hentede resultater på højeste niveau i deres primære discipliner – Jeanette endda også i 50m fri.

 

Udover de flotte medaljer, havde danskerne flere finalepladser, og der blev sat flotte rekorder – personlige, danske og nordiske.

 

- Hovedparten af det resterende danske hold satte nye personlig rekorder og forbedrede deres rangeringer, hvilket for mig at se er et godt tegn på, at de er inde i en positiv sportslig udvikling, fortæller han og fortsætter:

 

- Både Emilie Beckmann, Sarah Bro og Julie Kepp Jensen høstede derudover gode og positive erfaringer med at svømme finale, ligesom Magnus Jakupsson gjorde i to semifinaler.

 

- Endelig glæder jeg mig over at alle svømmere udviste en meget målrettet og fokuseret tilgang til opgaverne. Uanset om de var debutanter eller rutinerede svømmere, og uanset hvordan omstændighederne for at præstere var. Der var fokus på at gå ud og race og eksekvere med alt, hvad de havde for at levere bedst muligt. Og i et tæt samarbejde med trænerne lykkedes de i høj grad med dette.

 

Lars Green Bach udviser derfor den generelle tilfredshed, der har været omkring svømmernes præstationer ved dette års EM-K.

 

- Stort tillykke til alle svømmere, trænere og ledere, der har en aktie i, at meget lykkedes for Danmark i Israel, slutter han af.
Tags: EMK2015

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.