Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Euro Meet plejer at have højt niveau”


22-01-2016 13:31:42:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Christina Munkholm slutter sig til resten af Vikings og Great Danes holdet, når der fra den 29. – 31. januar bliver svømmet Euro Meet i Luxembourg. Hør her, lidt om hendes forventninger.


Vikings og Great Danes holdene skal fra i morgen svømme European Tour, hvor de først deltager ved stævnet Flanders Speedo Swim Cup i Antwerpen, hvorefter de tager på træningslejr i Luxembourg for så at slutte af med Euro Meet i Luxembourg.

Christina Munkholm (Køge Svømmeklub) er dog på nuværende tidspunkt på træningslejr med det norske landshold i Flagstaff i Arizona, USA og tilknytter sig dermed det danske landshold i Luxembourg den 27. januar.

Ved stævnet i Luxembourg skal Christina svømme 100, 200 og 400 fri samt 200 fly, og forventningerne hertil er klare.

 

- Mine forventninger er selvfølgelig at svømme hurtigt og helst indenfor 2-3% fra min personlige rekord, fortæller Christina. Euro Meet plejer at have højt niveau, så jeg skal ud og få en masse international erfaring og lære af de allerbedste i verden. Og så skal jeg selvfølgelig ud og have det sjovt og få svømmet en masse gode løb og forhåbentlig også finaler på langbane.

 

Christina har sammen med sin træner Stig Michaelsen fravalgt stævnet i Antwerpen i weekenden og den efterfølgende træningslejr sammen med resten af landsholdet og i stedet prioriteret træningslejren med det norske landshold.

 

- Det eneste minus ved ikke at have deltaget i det første stævne i Antwerpen er, at jeg ikke kan få rettet de små ting til inden det næste stævne i Luxembourg. Ellers har det ikke nogen betydning, udtaler hun. Min klubtræner Stig og jeg har valgt, hvad der er bedst for mig på længere sigt, og det var tre ugers højdetræningslejr med det norske landshold.

 

Netop finpudsningen af teknikken er vigtig i bassinet, og dette bliver derfor også fokus hos Christina ved Euro Meet.

 

- Mit fokus er at få svømmet nogle gode løb på langbane. Mit fokus ligger helt klart på detaljerne og det tekniske. Her er det selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke har det første stævne med, da jeg så i Luxembourg ville kunne få rettet detaljerne, såsom streamline og vendinger til.

 

Stævnet, der svømmes på langbane er en god forberedelse og med god mulighed for finpudsning inden Danish Open, der svømmes på langbane på Bellahøj Svømmestadion i april måned.

 

- Stævnet ligger fint i forhold til resten af sæsonen, og det er rigtig fint at få et stævne på nuværende tidspunkt, selvom jeg ligger i hård træning. Det er et vigtigt stævne i min forberedelse frem mod Danish Open, da jeg ikke har så mange chancer på langbane inden april.

 

Her på siden vil vi naturligvis følge de danske svømmere. Både ved stævnet i Antwerpen og Luxembourg.

 

Du kan finde meget mere information om både Flanders Speedo Swim Cup og Euro Meet via linksene, hvor du også kan finde programmer og resultater.

 

Christina Munkholm. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub