Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


"Fedt at prøve Rio-tidsplanen"


14-02-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

Magnus Westermann er kommet hjem efter en givende Bermuda-lejr. Han giver et par ord med på vejen her.


Midt på ugen landede Olympic Hopefuls i Danmark efter 15 intense træningsdage på Bermuda, hvor de forberedte sig både fysisk og psykisk på De Olympiske Lege, der starter om under et halvt år.

 

Magnus Westermann (Herlev Svømning) var blandt de otte svømmere, der var af sted, og han har i den grad fået noget ud af lejren:

 

- Vi er kommet hjem fra Bermuda, og jeg syntes det har været en rigtig god tur, hvor vi virkelig har fået trænet igennem, men også en tur hvor vi har oplevet rigtig meget!

 

Én af de helt centrale ting ved træningslejren var muligheden for at opleve temperatur og luftfugtighed, som den vil være i Rio, samt at afprøve de konkurrence-tider, Legene vil foregå på. Det betød, at Olympic Hopefuls i sidste del af lejren svømmede træningspas fra kl. 13 om eftermiddagen og 22 om aftenen. Det passede Magnus Westermann rigtig godt:

 

- Vi var også så heldige, at vi fik lov at prøve Rio-tidsplanen (morgentræning fra 13-15 og aftentræning fra 22-24), således at vi ved, hvilke ting vi skal ændre, for at vores døgnrytme bliver indstillet korrekt, så vi kan være klar til at svømme stærkt på nogle lidt senere tidpunkter, end vi er vant til.

 

Træningslejren har altså på alle måder været en succes:

 

- Alt i alt en helt igennem fantastisk tur med god stemning på holdet hele vejen igennem, afslutter Magnus Westermann.

 

Herunder kan du se nogle af de fede billeder fra Magnus' Facebook-side:

 

 

 

 Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.