Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


"Fedt at prøve Rio-tidsplanen"


14-02-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

Magnus Westermann er kommet hjem efter en givende Bermuda-lejr. Han giver et par ord med på vejen her.


Midt på ugen landede Olympic Hopefuls i Danmark efter 15 intense træningsdage på Bermuda, hvor de forberedte sig både fysisk og psykisk på De Olympiske Lege, der starter om under et halvt år.

 

Magnus Westermann (Herlev Svømning) var blandt de otte svømmere, der var af sted, og han har i den grad fået noget ud af lejren:

 

- Vi er kommet hjem fra Bermuda, og jeg syntes det har været en rigtig god tur, hvor vi virkelig har fået trænet igennem, men også en tur hvor vi har oplevet rigtig meget!

 

Én af de helt centrale ting ved træningslejren var muligheden for at opleve temperatur og luftfugtighed, som den vil være i Rio, samt at afprøve de konkurrence-tider, Legene vil foregå på. Det betød, at Olympic Hopefuls i sidste del af lejren svømmede træningspas fra kl. 13 om eftermiddagen og 22 om aftenen. Det passede Magnus Westermann rigtig godt:

 

- Vi var også så heldige, at vi fik lov at prøve Rio-tidsplanen (morgentræning fra 13-15 og aftentræning fra 22-24), således at vi ved, hvilke ting vi skal ændre, for at vores døgnrytme bliver indstillet korrekt, så vi kan være klar til at svømme stærkt på nogle lidt senere tidpunkter, end vi er vant til.

 

Træningslejren har altså på alle måder været en succes:

 

- Alt i alt en helt igennem fantastisk tur med god stemning på holdet hele vejen igennem, afslutter Magnus Westermann.

 

Herunder kan du se nogle af de fede billeder fra Magnus' Facebook-side:

 

 

 

 Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.