Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


"Fedt at prøve Rio-tidsplanen"


14-02-2016 10:00:00:
Af: Anna Birkbak

Magnus Westermann er kommet hjem efter en givende Bermuda-lejr. Han giver et par ord med på vejen her.


Midt på ugen landede Olympic Hopefuls i Danmark efter 15 intense træningsdage på Bermuda, hvor de forberedte sig både fysisk og psykisk på De Olympiske Lege, der starter om under et halvt år.

 

Magnus Westermann (Herlev Svømning) var blandt de otte svømmere, der var af sted, og han har i den grad fået noget ud af lejren:

 

- Vi er kommet hjem fra Bermuda, og jeg syntes det har været en rigtig god tur, hvor vi virkelig har fået trænet igennem, men også en tur hvor vi har oplevet rigtig meget!

 

Én af de helt centrale ting ved træningslejren var muligheden for at opleve temperatur og luftfugtighed, som den vil være i Rio, samt at afprøve de konkurrence-tider, Legene vil foregå på. Det betød, at Olympic Hopefuls i sidste del af lejren svømmede træningspas fra kl. 13 om eftermiddagen og 22 om aftenen. Det passede Magnus Westermann rigtig godt:

 

- Vi var også så heldige, at vi fik lov at prøve Rio-tidsplanen (morgentræning fra 13-15 og aftentræning fra 22-24), således at vi ved, hvilke ting vi skal ændre, for at vores døgnrytme bliver indstillet korrekt, så vi kan være klar til at svømme stærkt på nogle lidt senere tidpunkter, end vi er vant til.

 

Træningslejren har altså på alle måder været en succes:

 

- Alt i alt en helt igennem fantastisk tur med god stemning på holdet hele vejen igennem, afslutter Magnus Westermann.

 

Herunder kan du se nogle af de fede billeder fra Magnus' Facebook-side:

 

 

 

 Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.