Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Julie Kepp Jensen tilfreds med weekendens juniorrekorder


23-03-2016 11:24:37:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Det blev til hele to danske juniorrekorder for Julie Kepp Jensen ved weekendens Øst Junior/Senior Langbanemesterskaber, men endnu vigtigere for svømmeren var det to nye personlige rekorder.


Julie Kepp Jensen (JGI/A6) kunne i denne weekend forbedre to af sine egne danske juniorrekorder ved Øst Junior/Senior Langbanemesterskaberne. Den ene blev sat fredag aften i 50 fly med tiden 27.03, mens den anden blev svømmet hjem lørdag formiddag i 50 fri i tiden 25.25.

SvømmeSport har fået fat på hende i denne uge efter stævnet, og hun er ganske tilfreds med sine præstationer, som hun dog ikke lægger for meget i.

 

- Jeg er selvfølgeligt glad for de nye rekorder, men det er heller ikke nogen hemmelighed, at man får lidt hjælp af bassinet i Ballerup. Derfor lægger jeg ikke så meget i de nye rekorder, fortæller hun og fortsætter:

 

- Jeg tænker ikke på rekorderne som danske juniorrekorder, men bare som personlige rekorder. Dem vil jeg altid gerne forbedre, og jeg håbede, at der var en mulighed for at gøre det, især på 50 meter-løbene i Ballerup.

 

Med en forventning om at komme ud og prøve taktik og teknik af efter et sygdomsforløb, må man sige, at det gik ganske fint for Julie.

 

- Mine forventninger var at komme ud og se, hvad jeg kunne efter en periode med en god træningslejr og desværre en uge uden træning på grund af sygdom, fortæller hun. Jeg gik ikke efter et bestemt resultat, men mere efter at prøve nogle forskellige taktikker og teknikker af. Jeg mangler at få de sidste småting på plads, men ellers er jeg i god form.

 

En form, der forhåbentlig kan give gode resultater, når Danish Open begynder i næste måned.

 

- Vi er lige nu i gang med de sidste hårde uger inden nedtrapning mod Danish Open, fortæller Julie. Dette stævne (Øst Junior/Senior Langbanemesterskaberne red.) var bare et træningsstævne. Jeg laver en halv topning mod Danish Open, og så en fuld topning til EJM, der er sæsonens hovedmål.

 

Tak til Julie Kepp Jensen for interviewet og stort tillykke med de to nye danske juniorrekorder! 

 

Du kan læse nyhederne fra weekenden om Julies rekorder via nedenstående links:

Julie Kepp Jensen fornyer sin danske juniorrekord i 50 fly!

Endnu en dansk juniorrekord til Julie Kepp Jensen!

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.