Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Otte danske svømmere deltager ved European Youth Olympic Festival


18-07-2017 14:15:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

EYOF løber af stablen fra den 22. til den 30. juli i Ungarn, hvor en gruppe unge svømmere er udtaget til at forsvare de danske farver. Læs mere om mesterskabet her.


Fra den 22. til den 30. juli afvikles European Youth Olympic Festival i Györ i Ungarn, hvor der vil være deltagelse fra otte danske svømmere. EYOF kan bedst sammenlignes med EM Junior, der netop er afviklet i Israel, men ved dette stævne kan de ældste juniorsvømmere ikke deltage, hvilket giver god plads til de yngre svømmere, som for første gang skal stille til start ved et internationalt mesterskab. Samtidig skal stævnet være med til at give dem muligheden for at stifte bekendtskab med en international sportskonkurrence for jævnaldrene.

 

Dansk Svømmeunions talentansvarlige, Thomas Stub, der er med de otte unge svømmere til EYOF udtaler følgende om det kommende mesterskab:

 

- Det er en gruppe dygtige danske svømmere, der under EYOF skal prøve kræfter med et rigtigt internationalt mesterskab for den absolut yngste aldersgruppe. Kunststykket for de otte udtagne svømmere bliver at kunne levere deres bedste præstationer på dagen, og det er også den afgørende parameter for succes for det danske hold.

 

I forlængelse heraf giver Thomas Stub udtryk for, hvordan EYOF skal fungere som et god mulighed for svømmerne til at udvikle strategier og rutiner i forhold til at kunne præstere deres absolut bedste i international sammenhæng og under disse rammer at være i stand til at kunne levere den bedst mulige præstation.

 

På den måde bliver EYOF et vigtigt skridt for svømmerne på vej mod svømning på et internationalt seniorniveau.

 

De otte udtagne svømmere er:

Aksel Skrydstrup, VIK-Skovbakken/Aarhus Swim

Arthur Dalen Ellegaard, Lyngby Svømmeklub

Elisabeth Sabroe Ebbesen, Gentofte Svømmeklub

Josephine Kruse, Sigma Swim Allerød

Karoline Barrett, Greve Svømmeklub/GTI
Liva Palmund, Svømmeklubben Triton Ballerup

Sofie Hansen, Svømmeklubben KVIK Kastrup

Thea Blomsterberg, Sigma Swim Birkerød

 

Du kan læse meget mere om mesterskabet her, hvor programmet for konkurrencerne blandt andet kan findes.




Tags: EYOF

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.