Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Ny dansk juniorrekord til Katrine Bukh Villesen ved DJM


10-11-2016 20:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Aalborg Svømmeklubs Katrine Bukh Villesen sætter her til aften ny dansk juniorrekord på 100 meter butterfly i tiden 59.18. Læs om rekorden her og om hvad talentansvarlig Thomas Stub fortæller om aftenens finaler. 


I førstedagens finaleafsnit ved DM Junior lykkedes det her til aften Aalborg Svømmeklubs Katrine Bukh Villesen at sætte en ny dansk juniorrekord på 100 meter butterfly og samtidig vinde det danske juniormesterskab på distancen. Katrine slog hænderne først i væggen i finalen i tiden 59.18, hvilket er flotte 80/100 af sekund under den tidligere juniorrekord, som ingen andre end Jeanette Ottesen var indehaver af.

 

Katrine Bukh Villesen satte for godt og vel 14 dage siden også en ny danske juniorrekord på den dobbelte distance, så det bliver spændende at se, om Katrine Bukh Villesen endnu en gang kan svømme en ny dansk juniorrekord hjem når starten til kvindernes finale i 200 meter butterfly går i morgen.

 

Dansk Svømmeunions talentansvarlig Thomas Stub udtaler følgende om aftenens finaler:

 

- Jeg synes, at første stævnedag af DM Junior kortbane har budt på mange fine præstationer og jeg synes også, at jeg har noteret mig mange personlige rekorder og generel tilfredshed i klublejrene rundt omkring, fortæller Thomas Stub.

 

- Hele 17 svømmere har klaret kvalifikationskravene til nordiske mesterskaber for juniorer i Kolding i december måned og rigtig mange har således vist niveau allerede nu. Noget kunne tyde på, at det ikke er nok blot at svømme under b-kravet for at få en af de 24 pladser på holdet, afslutter Thomas Stub.

 

Tak til Thomas for en kommentar oven på dagens finaleafsnit og stort tillykke til Katrine med den flotte rekord!

 

Katrine Bukh Villesen, Aalborg Svømmeklub.

Foto: Privat, arkivfoto.

 

Du kan i morgen, lørdag og søndag følge direkte med i de indledende heats fra kl. 09.00 og i finalerne fra kl. 17.00 her samt finde alle dagens resultater her.Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.