Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Endnu en dansk juniorrekord på tredjedagen ved DJM


12-11-2016 20:30:00:
Af: Johanne Tolstrup

Sigma Swim Birkerøds Thea Blomsterberg har her til aften sat en flot dansk juniorrekord på 200 meter bryst. Læs om rekorden her og om hvad talentansvarlig Thomas Stub fortæller om dagens svømning. 


I lørdagens finaleafsnit ved DM Junior viser de danske juniorsvømmere endnu en gang, at der er masser af fart over feltet ved dette års danske juniormesterskaber i Bellahøj Svømmestadion. Lørdagens finale bød på en masse god svømning og det blev også til en imponerende dansk juniorrekord af Thea Blomsterberg fra Sigma Swim Birkerød.

 

Thea tilbagelagde her til aften de 200 meter bryst i tiden 2.25.41, hvilket er ny dansk juniorrekord med imponerende 2,70 sekunder. Dermed sletter den unge Sigma-svømmer Katrine Holm Sørensens gamle juniorrekord fra 2008, der lød på 2.28.11 og vinder dermed også det danske juniormesterskab på distancen.

 

Stort tillykke til Thea med den flotte rekord!

 

Talentansvarlig Thomas Stub fortæller følgende om aftenens finaleafsnit:

 

- Endnu en god dag med flot svømning og mange gode personlige forbedringer over en bred kam. Bemærkelsesværdigt er i øvrigt, at hele tre drenge klarer kravtiden i 1500 meter fri til de Nordiske Juniormesterskaber – det er længe siden, at vi har haft tre juniordrenge på det niveau på én gang.

 

I morgen går det løs ved sidstedagen af dette års danske juniormesterskaber og SvømmeSport følger naturligvis med i højdepunkterne derfra. Du kan følge hele stævnedagen direkte her samt se resultater fra alle konkurrencedagene her

 

Thea Blomsterberg, Sigma Swim Birkerød.

Foto: Privat.Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.