Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Maj
2018
Svømning
Open Masters Swimming Championship of Latvia
Riga
1
Juni
2018
Svømning
Madwave Cup of Riga
Riga
1
Juni
2018
Svømning
Aarhus Open 2018
AGF

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


DM Hold: Aalborg Svømmeklub er i front


07-10-2017 18:28:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Andet afsnit til DM for Hold er netop færdig svømmet, og midtvejs fører Aalborg Svømmeklub med 460 point til sidste års vindere fra Sigma Swim.


Rigtig mange af landets svømmeklubber deltager i denne weekend i DM Hold, hvor svømmeklubberne konkurrerer mod hinanden i Svømmeligaen, 1., 2., 3. og 4. division. Midtvejs igennem årets DM Hold kan intet siges at være afgjort inden de to sidste stævneafsnit, som bliver svømmet i morgen formiddag og eftermiddag. I Svømmeligaen har Aalborg Svømmeklub lagt sig i front med 26.537 point efter de to første afsnit og fører altså med 460 point ned til de forsvarende danske mestre fra Sigma Swim. Efter løb 20 er hjemmebaneklubben i Svømmeligaen, KVIK Kastrup, placeret på en tredjeplads.

 

I 1. division har Helsingør Svømmeklub, som svømmer på hjemmebane, lagt godt fra land og topper midtvejs divisionen foran AGF og Gentofte.

 

I Viborg konkurrerer svømmeklubberne i svømningens 2. division. Efter lørdagens to første stævneafsnit har Holbæk Svømmeklub svømmet sig en smule foran de øvrige klubber i divisionen anført af Rikke Møller Pedersen og Sarah Bro. Viborg Svømmeklub er placeret på en foreløbig tredjeplads.

 

Du kan få det samlede overblik over pointstillingen i de fire divisioner og Svømmeligaen ved at klikke her.

På linket kan du i løbet af i morgen løbende følge den aktuelle pointstilling, som jævnligt bliver opdateret.

 

Alle konkurrencerne kan naturligvis også følges live på livetiming.dk
Tags: DM Hold

Se de seneste nyheder

21-05-2018 08:36:42

Om mindre end en uge deltager EJM-truppen ved Glasgow International Swim Meet som en del af forberedelserne frem mod sommerens Europæiske Juniormesterskab i Helsinki. 

 
20-05-2018 10:41:00

Er du til Open Water eller bare en rigtig vandhund? Så kan du glæde dig over, at 240 danske steder kan byde badegæster velkommen med det velkendte Blå Flag.

 
20-05-2018 07:44:19

EJM-holdet skal deltage ved Glasgow International Swim Meet som en del af deres forberedelse frem mod sommerens Europæiske Juniormesterskab

 
19-05-2018 09:34:43

EJM nærmer sig med begyndende skridt, og i maj måneds sidste weekend drager EJM-holdet til Glasgow. 

 
18-05-2018 22:06:00

Jeanette Ottesen er igen at finde i svømmehallen, hvor hun med familiens opbakning håber at nå sit nye svømmemål.