Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Aalborg Svømmeklub vinder DM Hold


08-10-2017 22:11:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Svømmerne og trænerteamet i Aalborg Svømmeklub kan endnu en gang kalde sig for Danmarks bedste svømmeklub efter deres sejr til DM for hold. 


Efter sejre til DM Hold i både 2014 og 2015 måtte Aalborg Svømmeklub sidste år se sig slået af de to sjællandske svømmeklubber, Sigma Swim og KVIK Kastrup. Sigma vandt forrige år med blot et point til KVIK, som i weekenden svømmede på hjemmebane. Hjemmebanefordelen var dog ikke nok, da alle holdene i Svømmeligaen måtte se sig slået af Aalborg Svømmeklub, der førte efter lørdagens to første afsnit og ikke så sig tilbage efter det. Den nordjyske svømmeklub vinder Svømmeligaen med i alt 52.145 point, hvilket er 1.362 flere end sidste års DM-vindere fra Sigma Swim og 1.917 flere point end nummer tre KVIK Kastrup, som sidste år blev nummer to. Det var derfor også en glad og tilfreds cheftræner i Aalborg Svømmeklub, som ovenpå triumfen gjorde status.

 

- Jeg er meget tilfreds med vores hold. Især den gode stemning på kanten, som helt sikkert var med til at give gode resultater og personlige rekorder i vandet.

 

- I trænerteamet synes vi, at stævnet rullede rigtig godt, og generelt er det altid dejligt at være til stævne i Kastrup, hvor der gode rammer, skønne mennesker og dejlig bespisning.

 

- DM-titlen er resultatet af en virkelig super holdindsats og et godt samarbejdende trænerteam, siger Eyleifur Jóhannesson.

 

Aalborg Svømmeklub kan endnu en gang glæde sig over titlen som landets bedste svømmeklub.

Foto: Aalborg Svømmeklub

 

Som søndagen skred frem blev det mere og mere tydeligt, at Aalborg Svømmeklub ville svømme afsted med den samlede sejr i Svømmeligaen. I 1. division var der dog anderledes kamp om de øverste pladser, som også vil blive husket for to danske seniorrekorder. AGF-svømmeren Tobias B. Bjergs nye danske seniorrekord på både 50 og 100 meter brystsvømning var bedrifter i sig selv, men samtidig var de imponerende hurtige tider også med til at sike, at den århusianske svømmeklub trak det længste strå og vandt 1. division med 23 point ned til Helsingør og 1.635 point ned til Gentofte på tredjepladsen.

 

Holbæk Svømmeklub anført af blandt andet Rikke Møller Pedersen gjorde, at der ikke rigtig var spænding om, hvem der skulle løbe med sejren i 2. division. Holbæk-svømmerne hentede 44.743 point, hvilket er 3.701 point flere end divisionens nummer to fra Holstebro.

 

Ved at klikke her kan du få det samlede overblik over pointstillingen i Svømmeligaen og divisionerne.

 

I ugen op til DM Hold nåede vi på SvømmeSport at fange cheftræner i Aalborg Svømmeklub, Eyleifur ”Leifi” Jóhannesson, til en lille snak om træningen frem mod DM Junior/Senior og naturligvis EM Kortbane, som afholdes i december. Det interview kan du læse ved at klikke her.
Tags: DM Hold

Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub