Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

13
November
2019
Svømning - Svømmetider
ISK Klubmesterskab 2019, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


”Min form er god – nok den bedste nogensinde!”


18-03-2016 19:14:10:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Med en form der ser bedre ud en nogensinde, er der udsigt til gode resultater i den kommende tid for Anders Lie.


Anders Lie, der til dagligt træner i Ann Arbor, Michigan, melder i denne OL-sæson ud med en aldeles stærk form, og han ser selv positivt på sin styrke.

 

- Min form er rigtig god – nok den bedste nogensinde, fortæller Anders. Jeg gør ting til træning, jeg aldrig har gjort før!

 

- Udover det, så har vi lige haft vores Big Ten Conference stævne, og selvom jeg fik minimalt hvile, gik jeg min bedste tid nogensinde i 200 fri og op til PR i 500. Selvom det er på 25 yards bane, ser det ud til, at jeg er hurtigere end nogensinde!

 

I den daglige træning i bassinet i Michigan har Anders nu mere fokus på de kortere distancer end førhen.

 

- Før i tiden har jeg fokuseret lidt mere på de længere distancer såsom 400 og endda 1650 yards i vores college mesterskaber, fortæller han. Men i år, har jeg valgt at fokusere mere på 100/200. Det er rigtig spændende at arbejde lidt mere på mit fartarbejde. Jeg tror, at det kommer til at virke rigtig godt!

 

Og det er da bestemt en fordel at kunne se så god en form på dette tidspunkt i sæsonen. Som bekendt ligger Danish Open i næste måned, og her kommer Anders Lie naturligvis et smut forbi Danmark, hvor OL-kvalifikationen er på spil.

 

- Mit fokus efter NCAA (Collegemesterskaberne red.) er fuldt ud på Danish Open. Jeg mener, at mine chancer for en OL-kvalifikation er rigtig gode. Jeg håber selvfølgelig på at kvalificere mig i 4x200 fri holdkappen, men jeg satser også stærkt på at kvalificere mig i 200 fri individuelt og eventuelt 100 og 400 fri. Jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve!

 

- Mine mål for denne sæson er helt konkret at svømme en semifinale individuelt til OL og hjælpe holdkappen med at komme i finalen! Det er ambitiøst, men muligt!, slutter Anders af.

 

Mange tak til Anders Lie for interviewet. Vi ønsker ham held og lykke ved Danish Open i april måned! 

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Anders Lie

Se de seneste nyheder

10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.
 

 
06-11-2019 09:28:00

Svømmere fra 58 danske klubber har meldt deres ankomst ved DM på kortbane i Svømmestadion Danmark.

 
03-11-2019 21:00:00

Det danske hold kommer i 2019 til at bestå af 21 svømmere.