Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Min form er god – nok den bedste nogensinde!”


18-03-2016 19:14:10:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Med en form der ser bedre ud en nogensinde, er der udsigt til gode resultater i den kommende tid for Anders Lie.


Anders Lie, der til dagligt træner i Ann Arbor, Michigan, melder i denne OL-sæson ud med en aldeles stærk form, og han ser selv positivt på sin styrke.

 

- Min form er rigtig god – nok den bedste nogensinde, fortæller Anders. Jeg gør ting til træning, jeg aldrig har gjort før!

 

- Udover det, så har vi lige haft vores Big Ten Conference stævne, og selvom jeg fik minimalt hvile, gik jeg min bedste tid nogensinde i 200 fri og op til PR i 500. Selvom det er på 25 yards bane, ser det ud til, at jeg er hurtigere end nogensinde!

 

I den daglige træning i bassinet i Michigan har Anders nu mere fokus på de kortere distancer end førhen.

 

- Før i tiden har jeg fokuseret lidt mere på de længere distancer såsom 400 og endda 1650 yards i vores college mesterskaber, fortæller han. Men i år, har jeg valgt at fokusere mere på 100/200. Det er rigtig spændende at arbejde lidt mere på mit fartarbejde. Jeg tror, at det kommer til at virke rigtig godt!

 

Og det er da bestemt en fordel at kunne se så god en form på dette tidspunkt i sæsonen. Som bekendt ligger Danish Open i næste måned, og her kommer Anders Lie naturligvis et smut forbi Danmark, hvor OL-kvalifikationen er på spil.

 

- Mit fokus efter NCAA (Collegemesterskaberne red.) er fuldt ud på Danish Open. Jeg mener, at mine chancer for en OL-kvalifikation er rigtig gode. Jeg håber selvfølgelig på at kvalificere mig i 4x200 fri holdkappen, men jeg satser også stærkt på at kvalificere mig i 200 fri individuelt og eventuelt 100 og 400 fri. Jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve!

 

- Mine mål for denne sæson er helt konkret at svømme en semifinale individuelt til OL og hjælpe holdkappen med at komme i finalen! Det er ambitiøst, men muligt!, slutter Anders af.

 

Mange tak til Anders Lie for interviewet. Vi ønsker ham held og lykke ved Danish Open i april måned! 

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Anders Lie

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.