Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Februar
2019
Svømning
SA Grand Prix International Swimming Meet
Stellenbosch, Sydafrika
23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Anders Lie efter OL


11-09-2012:

- Det kan komme til at gå endnu bedre i Rio!


Anders Lie, Farum/NTC, er imponeret efter hans første OL: - Oplevelserne under OL var helt fantastiske. Hele set-up'et og alle de faciliteter der var til rådighed, var tæt på at være uvirkeligt. Det er helt sikkert et par uger, som jeg aldrig kommer til at glemme!

 

Også på det sportslige plan er Anders tilfreds – i hans eneste løb, 4×200 fri for herrer, blev han den hurtigste dansker på holdkappen i tiden 1.47.59. Han udtaler følgende om holdkappen i London: - Det har krævet meget træning, for "kun" at svømme i ét minut og syvogfyrre sekunder, men det er jeg efterhånden vant til. Jeg havde håbet og troet på, at vi kunne nå en finale i holdkappen, men de andre lande var simpelthen for hurtige.

 

Den målrettede svømmer har allerede rettet sigtet mod Rio 2016, og glæder sig til processen frem mod endnu et OL: - Jeg har lært en masse i løbet af de sidste 4 år, så jeg er helt sikker på, at det kan komme til at gå endnu bedre i Rio. Jeg går allerede nu og glæder mig, til at udvikle mig som svømmer - både teknisk og fysisk, udtaler Anders.

Bortset fra den sportslige målsætning, vil Anders også i gang med en uddannelse, da han ved, at han ikke kan være elitesvømmer for evigt - Hvad fremtiden bringer på dette punkt, kan vi kun gisne om, da hovedpersonen endnu ikke har planlagt denne del endnu.

 

SvømmeSport ønsker Anders held og lykke frem mod OL 2016 – og mod en ny tilværelse som studerende. 

Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.