Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Nytårshilsen fra Emilie Beckmann


28-12-2016 20:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

Emilie Beckmann har haft et succesfuldt svømmeår i 2016 og hun ser frem til endnu en god sæson i 2017. Læs meget mere om Emilies oplevelser og fremtidsplaner her!


Emilie Beckmann (Tune IF/NTC) var blandt de 17 danske svømmere, som i begyndelsen af december rejste til Windsor i Canada for at give den hele armen ved VM på Kortbane. For Emilies vedkommende blev verdensmesterskaberne på den anden side af Atlanten til en stor succes med både semifinale – og finalepladser, personlige rekorder og en bronzemedalje.

 

SvømmeSport har fanget Emilie til et lille interview inden 2016 går på hæld om året, der er gået, træning, forventninger og om det år, som venter forude. VM på kortbane i Canada var en af de svømmeoplevelser, som Emilie nød mest i løbet af det forgangne år:

 

- Jeg gik ind til stævnet med en forestilling om, at jeg bare skulle ud at have det sjovt, nyde det professionelle set up og se hvordan mit niveau matchede resten af verdens. Men vigtigst af alt skulle jeg nyde at være på den store scene igen. Og jeg nød det til fulde, fortæller Emilie.

 

- Når jeg tænker tilbage på VM er jeg selvfølgelig mest stolt af vores bronze i holdkappen. Det var et af de øjeblikke, hvor følelserne (og tårerne) tager over, for det er jo netop det vi alle sammen kæmper for hver evig eneste gang vi hopper i bassinet. Derudover er jeg selvfølgelig rigtig stolt af min finaleplads på 50 fly og for semifinalen på 100 meteren, uddyber Emilie. 

 

VM var uden tvivl en stor succes for Emilie, men Tune IF-svømmeren lægger ikke skjul på, at 2016 også bød på svære perioder:

 

- Som alle andre år har 2016 både budt på op og nedture – intet OL, men til gengæld masser af semifinaler og finaler til både EM og VM. Derfor hvis jeg skal sætte et prædikat på året 2016 må det være en succes, efter det netop overståede VM, fortæller Emilie.

 

Emilie er tilknyttet det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj og med et nyt trænerteam der og et EM på hjemmebane i december næste år, så hersker der ingen tvivl om, at Emilies 2017 ser utrolig spændende ud:

 

- Jeg glæder mig utrolig meget til vores nye trænerteam på NTC ankommer her d. 2 januar, og at vi får startet træning godt op efter en lille pause henover julen. I februar tager vi på træningslejr i Sydafrika, og jeg ser utrolig meget frem til at komme lidt væk fra Danmark i vintermånederne, for at få lidt D-vitamin ind under huden, fortæller Emilie.  

 

- Og sidst men ikke mindst ser jeg virkelig meget frem til, at København skal danne ramme for et forhåbentligt fantastisk EKM i december næste år. Jeg har flere venner og bekendte, der allerede har købt biletter og nærmest glæder sig endnu mere end jeg gør, uddybber Emilie.

 

Inden 2017 skydes i gang, så skal Emilie lige fejre afslutningen på 2016 først:

 

Min roomie (Christina Munkholm) og jeg skal fejre nytåret på bedste vis med lækker mad og forhåbentlig ømme fødder d. 1 januar, afslutter Emilie.

 

Mange tak til Emilie for interviewet!

 

Emilie Beckmann ved VM i Canada 2016.

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.