Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Nytårshilsen fra Emilie Beckmann


28-12-2016 20:10:00:
Af: Johanne Tolstrup

Emilie Beckmann har haft et succesfuldt svømmeår i 2016 og hun ser frem til endnu en god sæson i 2017. Læs meget mere om Emilies oplevelser og fremtidsplaner her!


Emilie Beckmann (Tune IF/NTC) var blandt de 17 danske svømmere, som i begyndelsen af december rejste til Windsor i Canada for at give den hele armen ved VM på Kortbane. For Emilies vedkommende blev verdensmesterskaberne på den anden side af Atlanten til en stor succes med både semifinale – og finalepladser, personlige rekorder og en bronzemedalje.

 

SvømmeSport har fanget Emilie til et lille interview inden 2016 går på hæld om året, der er gået, træning, forventninger og om det år, som venter forude. VM på kortbane i Canada var en af de svømmeoplevelser, som Emilie nød mest i løbet af det forgangne år:

 

- Jeg gik ind til stævnet med en forestilling om, at jeg bare skulle ud at have det sjovt, nyde det professionelle set up og se hvordan mit niveau matchede resten af verdens. Men vigtigst af alt skulle jeg nyde at være på den store scene igen. Og jeg nød det til fulde, fortæller Emilie.

 

- Når jeg tænker tilbage på VM er jeg selvfølgelig mest stolt af vores bronze i holdkappen. Det var et af de øjeblikke, hvor følelserne (og tårerne) tager over, for det er jo netop det vi alle sammen kæmper for hver evig eneste gang vi hopper i bassinet. Derudover er jeg selvfølgelig rigtig stolt af min finaleplads på 50 fly og for semifinalen på 100 meteren, uddyber Emilie. 

 

VM var uden tvivl en stor succes for Emilie, men Tune IF-svømmeren lægger ikke skjul på, at 2016 også bød på svære perioder:

 

- Som alle andre år har 2016 både budt på op og nedture – intet OL, men til gengæld masser af semifinaler og finaler til både EM og VM. Derfor hvis jeg skal sætte et prædikat på året 2016 må det være en succes, efter det netop overståede VM, fortæller Emilie.

 

Emilie er tilknyttet det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj og med et nyt trænerteam der og et EM på hjemmebane i december næste år, så hersker der ingen tvivl om, at Emilies 2017 ser utrolig spændende ud:

 

- Jeg glæder mig utrolig meget til vores nye trænerteam på NTC ankommer her d. 2 januar, og at vi får startet træning godt op efter en lille pause henover julen. I februar tager vi på træningslejr i Sydafrika, og jeg ser utrolig meget frem til at komme lidt væk fra Danmark i vintermånederne, for at få lidt D-vitamin ind under huden, fortæller Emilie.  

 

- Og sidst men ikke mindst ser jeg virkelig meget frem til, at København skal danne ramme for et forhåbentligt fantastisk EKM i december næste år. Jeg har flere venner og bekendte, der allerede har købt biletter og nærmest glæder sig endnu mere end jeg gør, uddybber Emilie.

 

Inden 2017 skydes i gang, så skal Emilie lige fejre afslutningen på 2016 først:

 

Min roomie (Christina Munkholm) og jeg skal fejre nytåret på bedste vis med lækker mad og forhåbentlig ømme fødder d. 1 januar, afslutter Emilie.

 

Mange tak til Emilie for interviewet!

 

Emilie Beckmann ved VM i Canada 2016.

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.