Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
03-06-2019 16:30:00
 
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Juni
2019
21
Juni
2019
Svømning
Sommerstævne
Kildeskovshallen

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


”Endelig lykkedes det!”


14-12-2012 22:00:00:
Af: Anna Birkbak

Pernille Blume er meget overrasket og glad ovenpå Danmarks sejr i holdkappen.


Vi har talt med Pernille Blume om aftenens kraftpræstation i pigernes holdkap, der endelig fik Danmark til tops ved VKM:

 

”Efter i formiddags var vi meget positive. Vi vidste, at vi skulle ud og kæmpe om medaljerne, og der var en lille chance for at vi kunne slå USA. Vi skulle bare ud at kæmpe for det. Så da vi stod i Call Room’et inden løbet var der rigtig god stemning og højt humør, og det tror jeg skræmmer de andre hold lidt. Det psyker dem. Det beviser, at på trods af vores lands størrelse, så tør vi godt blande os med de store.”

 

Pernille var selv meget nervøs, for som hun siger, så var de andre piger i rigtig god form, og de ville svømme deres chance. Hun mener ikke selv, at hun er i den bedste form i øjeblikket, og hun ville selvfølgelig gerne bidrage med sin del til holdkappen. Men hun formåede dog at svømme stærkt, endda i en tid lidt under sin personlige rekord.

 

Overraskelsen og glæden er tydelig at høre: ”Vi er meget overraskede over den margen vi vandt med. Vi troede, at det ville blive rigtig, rigtig tæt. Jeg var meget nervøs, da løbet startede, men da det blev min tur, kunne jeg godt se, at det var næsten umuligt ikke at vinde, for vi var et godt stykke foran. Vi er så glade for, at det endelig lykkedes for os, for vi har jo været underdogs i lang tid. Det var bare rigtig fedt!”
Tags: VKM 2012

Se de seneste nyheder

17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.

 
03-06-2019 16:30:00

Ved den første udgave af FINA’s nye stævnekoncept, Champions Swim Series, viste Pernille Blume flotte takter mod verdens absolutte elite.

 
28-05-2019 14:30:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere den associeret træner, der er valgt til VM-holdets supportteam.

 
28-05-2019 09:30:00

Nivå Svømmeforening har præmiere på Familiesvømning i Øresund