Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”Endelig lykkedes det!”


14-12-2012 22:00:00:
Af: Anna Birkbak

Pernille Blume er meget overrasket og glad ovenpå Danmarks sejr i holdkappen.


Vi har talt med Pernille Blume om aftenens kraftpræstation i pigernes holdkap, der endelig fik Danmark til tops ved VKM:

 

”Efter i formiddags var vi meget positive. Vi vidste, at vi skulle ud og kæmpe om medaljerne, og der var en lille chance for at vi kunne slå USA. Vi skulle bare ud at kæmpe for det. Så da vi stod i Call Room’et inden løbet var der rigtig god stemning og højt humør, og det tror jeg skræmmer de andre hold lidt. Det psyker dem. Det beviser, at på trods af vores lands størrelse, så tør vi godt blande os med de store.”

 

Pernille var selv meget nervøs, for som hun siger, så var de andre piger i rigtig god form, og de ville svømme deres chance. Hun mener ikke selv, at hun er i den bedste form i øjeblikket, og hun ville selvfølgelig gerne bidrage med sin del til holdkappen. Men hun formåede dog at svømme stærkt, endda i en tid lidt under sin personlige rekord.

 

Overraskelsen og glæden er tydelig at høre: ”Vi er meget overraskede over den margen vi vandt med. Vi troede, at det ville blive rigtig, rigtig tæt. Jeg var meget nervøs, da løbet startede, men da det blev min tur, kunne jeg godt se, at det var næsten umuligt ikke at vinde, for vi var et godt stykke foran. Vi er så glade for, at det endelig lykkedes for os, for vi har jo været underdogs i lang tid. Det var bare rigtig fedt!”
Tags: VKM 2012

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.