Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
05-12-2019 20:35:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

6
December
2019
8
December
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Forventningsfuld dansk landstræner


03-12-2019 11:31:00:
Af: Klaus Bach Christensen

EM-truppen forbereder sig på det sidste og finpudser de afgørende detaljer.


Umiddelbart efter formiddagens træningspas fangede SvømmeSport landstræner Stefan Hansen til en kort snak om humøret i landsholdslejren.

 

- Stemningen er god og tilpas afslappet. Der er selvfølge nogle, der begynder at blive lidt spændte nu. I går havde vi en lang rejsedag, men jeg fornemmer, at der stille og roligt kommer styr på tingene i dag.

 

Se videointerview med landstræner Stefan Hansen her.

 

EM-holdet er i denne omgang stort og tæller hele 23 svømmere, hvilket ifølge landstræneren kan blive en fordel for svømmerne.

 

- Der er mange til at støtte hinanden, og jeg tror, de sammen får nogle rigtig gode erfaringer. Nogle af svømmerne har leveret på øverste hylde, mens andre er her for første gang. Den gruppedynamik det skaber, er jeg sikker på, at vi kan få noget ud af i forhold til at styrke vores præstationer under EM.

 

Landstræner Stefan Hansen glæder sig til EM begynder i morgen.

Foto: Patrick Kraemer

 

Som et resultat af EM-holdets størrelse stiller Danmark umiddelbart til start i samtlige holdkapper, hvilket Stefan Hansen ser frem til.

 

- Jeg glæder mig til at se svømmerne svømme holdkapper, og på den måde vise sammenhold og den her unikke ting, som det er for en svømmer at kæmpe for sit land sammen med sine holdkammerater.

 

Senere på dagen var hele EM-holdet samlet til et afsluttende holdmøde. Mødet blev afsluttet med et stærkt kampråb 3-4-GO Danmark, hvilket vidner om, at de danske svømmere er klar fra start, når det første indledende afsnit ved EM Kortbane 2019 begynder i morgen.
Tags: EMK 2019

Se de seneste nyheder

06-12-2019 11:41:00

Danmarks svømmere svømmer videre på EM-succes.

 
05-12-2019 20:35:00

De danske landsholdssvømmere badede i bronzemedaljer torsdag aften i Glasgow.

 
05-12-2019 14:16:00

Når Politiken, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark hylder fremtidens sportsstjerner med kåringen af Årets Fund den 29. december, er Alexander Aslak Nørgaard (Sigma Swim Birkerød) med blandt de nominerede.

 

 
05-12-2019 12:33:00

Ved EM Kortbane i Glasgow kvalificerede seks danskere sig til aftenens finaler.

 
04-12-2019 21:00:00

Danske svømmere gjorde sig flot bemærket ved NM og NM Junior i weekenden.