Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Hvad holder Sportschefen øje med?


25-03-2013 12:01:16:
Af: Anna Birkbak

Læs her, hvad Mikkel von Seelen glæder sig til ved Danish Open de næste fire dage.


Vi har taget fat i Mikkel von Seelen, Sportschef i Dansk Svømmeunion, for at høre lidt om, hvad der bliver interessant at holde øje med, når Danish Open skydes igang i morgen formiddag. Læs med herunder:

 

Hej Mikkel. Ved dette Danish Open er der både fokus på VM i Barcelona og vores eget EKM til december. Hvilke perspektiver er der i det?

"I forhold til EKM, så har vi fået sammensat en gruppe på 27 svømmere, der skal fungere som såkaldte EKM-ambassadører. Dvs. de skal være ansigterne udadtil, og de skal kort mødes til Danish Open. Jeg håber selvfølgelig, at de kan være med til at skabe interesse for EKM, og at der vil blive solgt en masse billetter. De bliver jo også tilgængelige, når Danish Open starter."

 

"Det spændende omkring VM er klart vores herreholdkap på 4x200 fri. Hvis vi kan få den med, så har vi en større trup på en 10-12 svømmere, hvor den ellers kun ville omfatte 6-8 svømmere. Meget afhænger af, om Anders Lie kan svømme en hurtig tid senere i april (Anders Lie deltager ikke i Danish Open, da han studerer i USA, man han har fået dispensation for at opnå kravtiden ved et andet stævne, red.). Men til Danish Open bliver det interessant at se, om der bliver svømmet nogle stærke tider af de andre tre svømmere."

 

Er der andre ting, du glæder dig til at se?

"Nogle svømmere skal jo "bare" ud og præstere et stabilitetskrav ifht. VM, mens andre skal nå kravtiderne helt. Det kræver, at der svømmes stærkt, og at svømmerne stepper up for at nå kravene. Vores topsvømmere skal vise en stabilitet, som er interessant for, om vi kan tillade os at skrue forventingerne helt op. Og så bliver det spændende at se juniorgruppen også, for nogle gange kommer der svømmere ud her efter vinter-sæsonen og svømmer virkelig stærkt. Nogle har forhåbentlig gennemgået en positiv udvikling vinteren over, så jeg er spændt på at se feltet og niveauet i år."

 

Mange tak til Mikkel von Seelen for hans tid.

Her på SvømmeSport vil vi selvfølgelig være på pletten til Danish Open for at bringe nyheder, resultater, interviews mm. Vi vil også vende tilbage til EKM-ambassadørerne, der som sagt skal mødes i løbet af tirsdagen, for at høre lidt mere om, hvad det drejer sig om. Vi glæder os!Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.