Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


"Shannon har været helt fantastisk"


25-03-2013 11:15:18:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen Gray er glad for samarbejdet med den nye NTC-træner - og så er hun i fin form op til Danish Open.


Jeanette Ottesen Gray har i foråret tilbragt en stor del af sin træningstid i Miami. Hun er dog vendt tilbage til Danmark nu, og har sin daglige gang på NTC i Bellahøj. Hun er med når Danish Open skydes igang i morgen, tirsdag. Vi har hurtigt haft fat i hende for bl.a. at høre, hvordan formen er. Læs med herunder:

 

”Min form er ganske fin :) Mine forberedelser har været helt, som de skulle være. Til Danish Open skal jeg ned og svømme stabilitetskrav i de løb, jeg vil svømme til VM. Danish Open er dog ikke på min prioriteringsliste, så uanset hvordan det går, er stævnet ikke så vigtigt ifht. min videre sæson.”

 

Hvad har Shannon indtil videre givet dig af input?

"Shannon har været helt fantastisk. Jeg har fået en masse nye input og en masse ny teknik at arbejde med. Det bliver meget spændende, når jeg får indarbejdet den nye teknik! Men der går nok lige noget tid endnu ;)"

 

Vi ønsker Jeanette held og lykke de næste fire dage, og siger tak for tiden! 

Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.