Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

30
August
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


"Shannon har været helt fantastisk"


25-03-2013 11:15:18:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen Gray er glad for samarbejdet med den nye NTC-træner - og så er hun i fin form op til Danish Open.


Jeanette Ottesen Gray har i foråret tilbragt en stor del af sin træningstid i Miami. Hun er dog vendt tilbage til Danmark nu, og har sin daglige gang på NTC i Bellahøj. Hun er med når Danish Open skydes igang i morgen, tirsdag. Vi har hurtigt haft fat i hende for bl.a. at høre, hvordan formen er. Læs med herunder:

 

”Min form er ganske fin :) Mine forberedelser har været helt, som de skulle være. Til Danish Open skal jeg ned og svømme stabilitetskrav i de løb, jeg vil svømme til VM. Danish Open er dog ikke på min prioriteringsliste, så uanset hvordan det går, er stævnet ikke så vigtigt ifht. min videre sæson.”

 

Hvad har Shannon indtil videre givet dig af input?

"Shannon har været helt fantastisk. Jeg har fået en masse nye input og en masse ny teknik at arbejde med. Det bliver meget spændende, når jeg får indarbejdet den nye teknik! Men der går nok lige noget tid endnu ;)"

 

Vi ønsker Jeanette held og lykke de næste fire dage, og siger tak for tiden! 

Se de seneste nyheder

24-08-2019 10:00:00

Det er ikke kun i vandet, at vi finder dansk bidrag ved VM for Juniorer – også på bassinkanten slår Danmark sine folder.

 
23-08-2019 22:00:00

Både Clara Rybak-Andersen og Thea Blomsterberg var i aktion ved fredagens indledende afsnit, der bød på 200m individuel medley

 
22-08-2019 22:00:00

Thea Blomsterberg satte endnu en gang dansk junior rekord – denne gang på 100m brystsvømning.

 
22-08-2019 10:00:00

Konkurrencelivredningens mange alsidige discipliner vil kunne opleves på tæt hold, når det går løs med et tætpakket program på lørdag ved Rødbyhavn Strand.
 

 
20-08-2019 22:00:00

VM for juniorer på langbane indledtes tirsdag med dansk junior rekord til Thea Blomsterberg på 50m brystsvømning.