Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


"Shannon har været helt fantastisk"


25-03-2013 11:15:18:
Af: Anna Birkbak

Jeanette Ottesen Gray er glad for samarbejdet med den nye NTC-træner - og så er hun i fin form op til Danish Open.


Jeanette Ottesen Gray har i foråret tilbragt en stor del af sin træningstid i Miami. Hun er dog vendt tilbage til Danmark nu, og har sin daglige gang på NTC i Bellahøj. Hun er med når Danish Open skydes igang i morgen, tirsdag. Vi har hurtigt haft fat i hende for bl.a. at høre, hvordan formen er. Læs med herunder:

 

”Min form er ganske fin :) Mine forberedelser har været helt, som de skulle være. Til Danish Open skal jeg ned og svømme stabilitetskrav i de løb, jeg vil svømme til VM. Danish Open er dog ikke på min prioriteringsliste, så uanset hvordan det går, er stævnet ikke så vigtigt ifht. min videre sæson.”

 

Hvad har Shannon indtil videre givet dig af input?

"Shannon har været helt fantastisk. Jeg har fået en masse nye input og en masse ny teknik at arbejde med. Det bliver meget spændende, når jeg får indarbejdet den nye teknik! Men der går nok lige noget tid endnu ;)"

 

Vi ønsker Jeanette held og lykke de næste fire dage, og siger tak for tiden! 

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.