Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
19-07-2019 14:15:00
 
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Chris Christensen om DM for Hold


04-04-2013 15:21:43:
Af: Mads Hjorth

Vi har fanget Chris Christensen fra Holstebro Svømmeclub til en snak om DHM 2. division.


Chris Christensen har skiftet Esbjerg Svømmeklub ud med Holstebro Svømmeclub, og det har gjort at han i stedet for at svømme om DMH titlen i Svømmeligaen nu skal kæmpe i 2. division. Vi har fanget Chris til en kort snak om dette års DM for Hold, og hans fremtidige planer med svømning.
 
Du har tidligere deltaget i DMH på højeste plan. Hvordan bliver det at deltage med en mindre klub med mindre på spil?
Det bliver lidt anderledes at være afsted i 2. Division end at svømme om medaljer i ligaen, men synes det er ligeså spændende at hjælpe min nye klub, og forhåbentlig inden en overskuelig årrække komme tilbage i Svømmeligaen! 
 
Hvilke forventninger har Holstebro til DMH?
Vores forventninger er helt klart oprykning til 1. Division og gerne vinde 2. Division, så selvfølgelig er der mindre på spil, men det betyder jo stadig en del! 
 
Hvornår kan vi ellers forvente at se dig i vandet i fremtiden?
Dette bliver mit første stævne siden VKM i Istanbul, så bliver spændene at se hvad der sker! Jeg har haft en ret slem skade i albuen, så har været ude af vandet i 2 måneder, så formen er selvfølgelig ikke hvad den burde være, men det går fremad! Derfor har jeg besluttet at springe sommerferien over, og derimod give den fuld gas frem mod EKM i Herning, så jeg forhåbentlig kan svømme med om medaljer der!
 
Mange tak til Chris, og held og lykke i weekenden!
 


Se de seneste nyheder

19-07-2019 14:15:00

Med Verdensmesterskaberne lige om hjørnet er der gerne stort fokus på verdensrekorder, for hvordan sættes sådan en egentligt? 

 
19-07-2019 09:25:00

Følg med når de danske svømmere kæmper for de røde og hvide farver ved VM i Gwangju den 21. til den 28. juli.

 
15-07-2019 18:00:00

Danmarksmesterskaberne på langbane 2019 bød på flere dage med spændende svømning og tætte opgør i et flot set-up i Helsingør Svømmehal.

 
15-07-2019 11:00:00

De danske juniorsvømmere leverede rigtig gode præstationer ved weekendens Nordiske Mesterskab for junior- og årgangssvømmere i DGI Huset Vejle.

 
14-07-2019 20:00:00

Det allersidste afsnit ved dette års DM på langbane i Helsingør Svømmehal er netop afviklet, og der var helt til sidste minut en fantastisk stemning og masser af flot svømning.