Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Oktober
2019
22
Oktober
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Chris Christensen om DM for Hold


04-04-2013 15:21:43:
Af: Mads Hjorth

Vi har fanget Chris Christensen fra Holstebro Svømmeclub til en snak om DHM 2. division.


Chris Christensen har skiftet Esbjerg Svømmeklub ud med Holstebro Svømmeclub, og det har gjort at han i stedet for at svømme om DMH titlen i Svømmeligaen nu skal kæmpe i 2. division. Vi har fanget Chris til en kort snak om dette års DM for Hold, og hans fremtidige planer med svømning.
 
Du har tidligere deltaget i DMH på højeste plan. Hvordan bliver det at deltage med en mindre klub med mindre på spil?
Det bliver lidt anderledes at være afsted i 2. Division end at svømme om medaljer i ligaen, men synes det er ligeså spændende at hjælpe min nye klub, og forhåbentlig inden en overskuelig årrække komme tilbage i Svømmeligaen! 
 
Hvilke forventninger har Holstebro til DMH?
Vores forventninger er helt klart oprykning til 1. Division og gerne vinde 2. Division, så selvfølgelig er der mindre på spil, men det betyder jo stadig en del! 
 
Hvornår kan vi ellers forvente at se dig i vandet i fremtiden?
Dette bliver mit første stævne siden VKM i Istanbul, så bliver spændene at se hvad der sker! Jeg har haft en ret slem skade i albuen, så har været ude af vandet i 2 måneder, så formen er selvfølgelig ikke hvad den burde være, men det går fremad! Derfor har jeg besluttet at springe sommerferien over, og derimod give den fuld gas frem mod EKM i Herning, så jeg forhåbentlig kan svømme med om medaljer der!
 
Mange tak til Chris, og held og lykke i weekenden!
 


Se de seneste nyheder

15-10-2019 08:00:00

Bliv klogere på unge, mental sundhed, kropsidealer og fitnessdoping, når Anti Doping Danmark inviterer til konferencen ’Fitnessdoping og folkesundhed’.

 
11-10-2019 11:48:41

Vestdanske Masters i Aalborg 26/10-2019 er desværre aflyst.

 
11-10-2019 11:43:05

FINA Facilitetsregler og Regelfortolkningerne for svømning er blevet opdateret.

 
21-09-2019 18:15:03

Event Campen for juniorlandsholdet, Great Danes, Holdkap projektet og landsholdet fortsatte lørdag, med teambuilding øvelser og konkurrencer på stranden sammen med TrygFonden Kystlivrednings rutinerede kystlivreddere som instruktører. 

 
20-09-2019 21:45:47

40 landsholdssvømmere samlet i Idrættens Hus i Brøndby, for at deltage i Dansk Svømmeunions årlige eventcamp.