Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
EM Langbane 2024 - Beograd, Beograd

25. maj - Milan Gale Muškatirović Sports Center

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Chris Christensen om fremtiden i Holstebro


18-07-2012:

 

Efter et veloverstået DM-L, har vi talt med Chris om hans fremtidige svømme- og trænerplaner i den jyske klub.


 

Chris Christensen svømmede, efter eget udsagn, ikke så godt i Sette Colli i Rom i sidste måned, og var derfor glad for at kunne tage revanche ved det netop overståede DM-L, hvor han blandt andet vandt sit 62. danske mesterskab:- DM er gået rigtig godt! Det var lækkert at få bekræftet, at jeg stadig kan svømme hurtigt.

 

Den nuværende West Swim Esbjerg/NTC-svømmer skal, i den kommende sæson, fortsætte sin svømmekarriere i Holstebro under Cheftræner Nikolaj Skovmose. For Chris, som det sidste år har svømmet på det nationale træningscenter i Bellahøj, er valget om at flytte til Holstebro rimelig nyt, men samtidig noget der bunder i de tidlige år som svømmer i Esbjerg:- https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gifDet er noget, der blev sikkert for et par måneder siden. Jeg har altid snakket meget med Nikolaj, som jeg mødte, da jeg som 13-årig flyttede fra Rønne til Esbjerg. Da han kom med et tilbud, var jeg ikke længe om at takke ja.

 

Udover egen svømmetræning, skal den kommende Holstebro-svømmer samtidig være træner for C-holdet i den jyske klub, hvortil han udtaler: - Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne præge de unge svømmere og dele ud af min erfaring. Det er en lyst, som kun er vokset med alderen. Desuden har svømning altid været en del af mit liv, hvorfor det er naturligt hvis min fremtidige levevej også er indenfor svømningen.

 

Den fremtidige svømmekarriere vil, alt andet lige, blive anderledes – dette er dog noget, som Chris ser frem til: - Jeg kommer jo ikke til at kunne træne ligeså meget i Holstebro, som jeg har gjort på NTC. Planen er at træne mere specifikt og gå mere op i andre ting som f.eks. kost. Målet er stadig at svømme på et højt niveau, bare på en anderledes måde. En ting jeg har savnet i min tid på NTC er, at have noget andet ved siden af svømningen, hvilket jeg kan få i Holstebro. Jeg synes, at det er vigtigt, at have noget at give sig til udover træning - ellers kører man træt i det. 

 

SvømmeSport ønsker Chris held og lykke i Holstebro – både som svømmer og træner. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.