Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
22-02-2019 10:39:58
 
21-02-2019 13:03:17
 
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal
8
Marts
2019
Svømning
Øst Junior/Senior, Langbane
East Kilbride Badet

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Chris Christensen om fremtiden i Holstebro


18-07-2012:

 

Efter et veloverstået DM-L, har vi talt med Chris om hans fremtidige svømme- og trænerplaner i den jyske klub.


 

Chris Christensen svømmede, efter eget udsagn, ikke så godt i Sette Colli i Rom i sidste måned, og var derfor glad for at kunne tage revanche ved det netop overståede DM-L, hvor han blandt andet vandt sit 62. danske mesterskab:- DM er gået rigtig godt! Det var lækkert at få bekræftet, at jeg stadig kan svømme hurtigt.

 

Den nuværende West Swim Esbjerg/NTC-svømmer skal, i den kommende sæson, fortsætte sin svømmekarriere i Holstebro under Cheftræner Nikolaj Skovmose. For Chris, som det sidste år har svømmet på det nationale træningscenter i Bellahøj, er valget om at flytte til Holstebro rimelig nyt, men samtidig noget der bunder i de tidlige år som svømmer i Esbjerg:- https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gifDet er noget, der blev sikkert for et par måneder siden. Jeg har altid snakket meget med Nikolaj, som jeg mødte, da jeg som 13-årig flyttede fra Rønne til Esbjerg. Da han kom med et tilbud, var jeg ikke længe om at takke ja.

 

Udover egen svømmetræning, skal den kommende Holstebro-svømmer samtidig være træner for C-holdet i den jyske klub, hvortil han udtaler: - Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne præge de unge svømmere og dele ud af min erfaring. Det er en lyst, som kun er vokset med alderen. Desuden har svømning altid været en del af mit liv, hvorfor det er naturligt hvis min fremtidige levevej også er indenfor svømningen.

 

Den fremtidige svømmekarriere vil, alt andet lige, blive anderledes – dette er dog noget, som Chris ser frem til: - Jeg kommer jo ikke til at kunne træne ligeså meget i Holstebro, som jeg har gjort på NTC. Planen er at træne mere specifikt og gå mere op i andre ting som f.eks. kost. Målet er stadig at svømme på et højt niveau, bare på en anderledes måde. En ting jeg har savnet i min tid på NTC er, at have noget andet ved siden af svømningen, hvilket jeg kan få i Holstebro. Jeg synes, at det er vigtigt, at have noget at give sig til udover træning - ellers kører man træt i det. 

 

SvømmeSport ønsker Chris held og lykke i Holstebro – både som svømmer og træner. 

Se de seneste nyheder

22-02-2019 10:39:58

Aalborg Svømmeklub inviterer til Åbent Hus i Svømmeland i Nørresundby. Det sker som led i partnerskabsaftalen med Dansk Svømmeunion, Aalborg Kommune og Elitesport Aalborg.

 
21-02-2019 13:03:17

For tredivte gang afholdes der Sommer Universiade for alle sportsatleter, som er tilmeldt og studerer på universitetet eller er i gang med en anden videregående uddannelse.

 
11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.