Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
19-08-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
August
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Chris Christensen om fremtiden i Holstebro


18-07-2012:

 

Efter et veloverstået DM-L, har vi talt med Chris om hans fremtidige svømme- og trænerplaner i den jyske klub.


 

Chris Christensen svømmede, efter eget udsagn, ikke så godt i Sette Colli i Rom i sidste måned, og var derfor glad for at kunne tage revanche ved det netop overståede DM-L, hvor han blandt andet vandt sit 62. danske mesterskab:- DM er gået rigtig godt! Det var lækkert at få bekræftet, at jeg stadig kan svømme hurtigt.

 

Den nuværende West Swim Esbjerg/NTC-svømmer skal, i den kommende sæson, fortsætte sin svømmekarriere i Holstebro under Cheftræner Nikolaj Skovmose. For Chris, som det sidste år har svømmet på det nationale træningscenter i Bellahøj, er valget om at flytte til Holstebro rimelig nyt, men samtidig noget der bunder i de tidlige år som svømmer i Esbjerg:- https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gifDet er noget, der blev sikkert for et par måneder siden. Jeg har altid snakket meget med Nikolaj, som jeg mødte, da jeg som 13-årig flyttede fra Rønne til Esbjerg. Da han kom med et tilbud, var jeg ikke længe om at takke ja.

 

Udover egen svømmetræning, skal den kommende Holstebro-svømmer samtidig være træner for C-holdet i den jyske klub, hvortil han udtaler: - Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne præge de unge svømmere og dele ud af min erfaring. Det er en lyst, som kun er vokset med alderen. Desuden har svømning altid været en del af mit liv, hvorfor det er naturligt hvis min fremtidige levevej også er indenfor svømningen.

 

Den fremtidige svømmekarriere vil, alt andet lige, blive anderledes – dette er dog noget, som Chris ser frem til: - Jeg kommer jo ikke til at kunne træne ligeså meget i Holstebro, som jeg har gjort på NTC. Planen er at træne mere specifikt og gå mere op i andre ting som f.eks. kost. Målet er stadig at svømme på et højt niveau, bare på en anderledes måde. En ting jeg har savnet i min tid på NTC er, at have noget andet ved siden af svømningen, hvilket jeg kan få i Holstebro. Jeg synes, at det er vigtigt, at have noget at give sig til udover træning - ellers kører man træt i det. 

 

SvømmeSport ønsker Chris held og lykke i Holstebro – både som svømmer og træner. 

Se de seneste nyheder

22-08-2019 10:00:00

Konkurrencelivredningens mange alsidige discipliner vil kunne opleves på tæt hold, når det går løs med et tætpakket program på lørdag ved Rødbyhavn Strand.
 

 
20-08-2019 22:00:00

VM for juniorer på langbane indledtes tirsdag med dansk junior rekord til Thea Blomsterberg på 50m brystsvømning.

 
19-08-2019 21:00:00
Tirsdag morgen indledes 2019-udgave af verdensmesterskaberne for juniorer i Budapest.
 
15-08-2019 14:15:00

Ny opdatering pr. august 2019.

 
15-08-2019 11:26:00

Oven på ni års pause er der nu atter udklækket svømmetrænere i Danmark med den fornemme uddannelse Idrættens Træner Akademi (ITA).