Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Svømmer nomineres atter til Guld Barre Prisen i Nordjylland


19-09-2014 21:00:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Laura Martens Christensen fra I.H. Aalborg kan ende op med at gå i Viktor B. Bromers fodspor.


Det er atter tid til at finde de fem regionale vindere af Toms Guld Barre Pris, og i det nordjyske har man igen i år valgt at indstille en svømmer til den fornemme sportspris.

 

Således er 16-årige Laura Martens Christensen, som til daglig træner i I.H. Aalborg, blandt de fem nominerede, oplyses det i en pressemeddelelse.

 

Laura Martens Christensen er elitesvømmer på Dansk Handicap Landshold og formåede at kvalificere sig til EM i Eindhoven, da hun slog fem personlige rekorder ved Danish Open tidligere på året.

 

Og det er sandsynligvis det, der har gjort, at hun er endt op blandt de fem nominerede til prisen i Nordjylland. Prisen uddeles nemlig i alle fem regioner til det unge sportstalent, der vurderes til at have præsteret mest ekstraordinært i den enkelte region. Og foruden Laura Martens Christensen tæller det også unge talenter inden for karate, roning, roadracing og kity buggy.

 

16-årige Laura Martens Christensen er blevet nomineret til Toms Guld Barre Prisen 2014 i Region Nordjylland. Foto: Toms Guld Barre.

 

Marianne Forsingdal, der er Senior Brand Manager hos Toms Guld Barre, udtaler følgende i pressemeddelelsen:

 

- Guld Barre Prisen skal gå til regionens bedste talent. Alle fem kandidater er dygtige, men kun én af dem kan vinde.

 

Sidste år var det elitesvømmeren Viktor B. Bromer, som netop har vundet EM-guldet på 200 m butterfly i Berlin tilbage i august, der ikke alene blev nomineret til prisen i Nordjylland, men også gik hen og vandt den.

 

Og han vurderer, at netop det at vinde Toms Guld Barre Pris havde betydning for, at har haft sådan et succesrigt år, som han har haft:

 

- Det, at folk anerkender én, er skønt, og det vil man jo gerne have mere af, så jeg vil helt klart sige, at jeg har trænet hårdere det sidste år, efter jeg fik prisen, udtaler Viktor B. Bromer i pressemeddelelsen.

 

Fra i dag til og med den 15. oktober kan alle via www.facebook.com/TomsDanmark stemme på én af de nominerede fra hver region. Der kan stemmes en gang per dag, og den kandidat, der får flest stemmer på Facebook, får en ekstra stemme med , når juryen voterer.

 

Vinderne af Toms Guld Barre Pris 2014 kåres den 1. november.

 

Læs en video med Laura Martens Christensen her.
Tags: Elite

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.