Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Svømmer nomineres atter til Guld Barre Prisen i Nordjylland


19-09-2014 21:00:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Laura Martens Christensen fra I.H. Aalborg kan ende op med at gå i Viktor B. Bromers fodspor.


Det er atter tid til at finde de fem regionale vindere af Toms Guld Barre Pris, og i det nordjyske har man igen i år valgt at indstille en svømmer til den fornemme sportspris.

 

Således er 16-årige Laura Martens Christensen, som til daglig træner i I.H. Aalborg, blandt de fem nominerede, oplyses det i en pressemeddelelse.

 

Laura Martens Christensen er elitesvømmer på Dansk Handicap Landshold og formåede at kvalificere sig til EM i Eindhoven, da hun slog fem personlige rekorder ved Danish Open tidligere på året.

 

Og det er sandsynligvis det, der har gjort, at hun er endt op blandt de fem nominerede til prisen i Nordjylland. Prisen uddeles nemlig i alle fem regioner til det unge sportstalent, der vurderes til at have præsteret mest ekstraordinært i den enkelte region. Og foruden Laura Martens Christensen tæller det også unge talenter inden for karate, roning, roadracing og kity buggy.

 

16-årige Laura Martens Christensen er blevet nomineret til Toms Guld Barre Prisen 2014 i Region Nordjylland. Foto: Toms Guld Barre.

 

Marianne Forsingdal, der er Senior Brand Manager hos Toms Guld Barre, udtaler følgende i pressemeddelelsen:

 

- Guld Barre Prisen skal gå til regionens bedste talent. Alle fem kandidater er dygtige, men kun én af dem kan vinde.

 

Sidste år var det elitesvømmeren Viktor B. Bromer, som netop har vundet EM-guldet på 200 m butterfly i Berlin tilbage i august, der ikke alene blev nomineret til prisen i Nordjylland, men også gik hen og vandt den.

 

Og han vurderer, at netop det at vinde Toms Guld Barre Pris havde betydning for, at har haft sådan et succesrigt år, som han har haft:

 

- Det, at folk anerkender én, er skønt, og det vil man jo gerne have mere af, så jeg vil helt klart sige, at jeg har trænet hårdere det sidste år, efter jeg fik prisen, udtaler Viktor B. Bromer i pressemeddelelsen.

 

Fra i dag til og med den 15. oktober kan alle via www.facebook.com/TomsDanmark stemme på én af de nominerede fra hver region. Der kan stemmes en gang per dag, og den kandidat, der får flest stemmer på Facebook, får en ekstra stemme med , når juryen voterer.

 

Vinderne af Toms Guld Barre Pris 2014 kåres den 1. november.

 

Læs en video med Laura Martens Christensen her.
Tags: Elite

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.