Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Shannon Rollason fortæller om OL-forberedelserne


05-07-2016 09:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC har i denne OL-periode fået den australske træner Shannon Rollason med på holdet, og han fortæller her lidt om arbejdet frem mod OL om en måned.


I april måned kunne Dansk Svømmeunion fortælle, at tidligere NTC-træner Shannon Rollason i perioden frem mod OL er tilbage på NTC, hvor han skal hjælpe til med forberedelserne frem mod den helt store begivenhed i august måned.

Shannon skal derfor arbejde sammen med cheflandstræner Nick Juba og NTC-træner Stefan Hansen, og en succesfuld træner-trekløver genforenes dermed.

 

SvømmeSport har fået fat i Shannon til et par kommentarer i forhold til arbejdet frem mod OL, og det er en træner, der er glad for at være i gang med det olympiske arbejde:

 

- It's exciting as always with any Olympic preparation. It's a special time and one that you only get to do every four years!

 

- My expectations are that everyone involved focuses on the present. Time passes quickly, and swimmers and staff need to make the most everyday in the lead up.

 

Shannon Rollason har hovedsageligt fokus på de to svømmere Jeanette Ottesen (Vejle Svømmeklub Triton/NTC) og Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), men vil nok også have en lille finger med i spillet hos nogle af de andre OL-svømmere. Selv fortæller han, at holdkapperne også får lidt af hans opmærksomhed:

 

- My main focus is on Jeanette and Rikke. I will also be doing some work with the Medley Relay members. Of course anyway I can help anyone, I'm only too happy to lend advice.

 

Også samarbejdet med Nick Juba og Stefan Hansen er noget, som den australske træner ser frem til. De tre har tidligere arbejdet sammen, da Shannon i 2013-14 var ansat på NTC, og det var et godt samarbejde, som Shannon er glad for at kunne genoptage for en stund endnu engang:

 

- All three of us have always worked well together. We just get on with it.

 

Shannon Rollason afslutter:

 

- The focus will be on the details that make a difference in Olympic races when medals are on the line. If they can keep their focus during the Olympics and perform to their best on the day, then medals can be won!

 

Tak til Shannon Rollason for det lille interview.

 

Vi glæder os til at se vores danske svømmere give den gas i Rio om præcis 1 måned!

 Se de seneste nyheder

26-04-2018 09:00:00

Afsløringen fandt sted ved Københavns Kongres & Event Award på Københavns Rådhus onsdag aften.

 
24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder.