Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

16
April
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Ottesen Gray har fået ny motivation


11-04-2013 15:30:00:
Af: Anna Birkbak

Australske Shannon Rollason har givet hende en ny gejst frem mod nye mål og OL i 2016.


Efter et skuffende OL i London har det krævet mere end almindelig viljestyrke at komme tilbage til træningsbassinet. Jeanette Ottesen Gray valgte da også at slå sine folder udenfor svømningens verden i en længere periode, da hun deltog i TV2's "Vild med Dans". Og da hun vendte tilbage til svømningen var det stadig svært at finde motivationen, og Kvik Kastrup-svømmeren har i langt tid overvejet, om hun overhovedet skulle tage et OL mere.

 

I foråret tog hun et længere træningsophold i Miami, som selvfølgelig var et rart afbræk fra den danske vinter. Men det var stadig svært at se fremad.

 

1. marts tiltrådte australske Shannon Rollason så for dagligt at træne svømmerne på NTC, og dette har for Jeanette Ottesen Gray været udslagsgivende for en ny optimisme. Rollason har blandt andet givet Jeanette mere perspektiv på sin svømning og mindet hende om, at det skal være en leg og at man skal have det sjovt. 

 

Læs hele artiklen om Jeanettes nye motivation her.

 

Kilde: DR.dk 

Se de seneste nyheder

03-04-2020 11:47:38

På sit eget high performance svømmeinstitut i Holland lærer den danske træner Ricky Jørgensen fra sig. To af de svømmere, han samarbejder med, er sprinteren Tamara van Vliet og det unge stjernefrø Luc Kroon.

 
02-04-2020 09:27:34

Hjemmeskole og mindre træning giver Mikkel Gadgaard mulighed for at tilbringe mere tid hjemme hos familien.

 
01-04-2020 14:36:19

Swim Team Neptun bruger lockdown-perioden til at udvikle og optimere indsatser, der tit overses i en travl hverdag.

 
01-04-2020 10:48:34

Victor Nygaard fra H2Odense hopper i våddragten og holder formen ved lige.

 
31-03-2020 17:23:53

Pr 1. august 2020 overtager Bjørn Sørensen cheftrænerjobbet i Aalborg Svømmeklub. Bjørn kommer fra en stilling som cheftræner i AGF Svømning.