Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


von Seelen og Rollason har været i Ballerup i dag


03-03-2013:
Af: Anna Birkbak

Sportschefen og den nye NTC-træner giver et par kommentarer med på vejen om Øst Langbanemesterskaberne


I weekenden har der været regionale langbanemesterskaber både i Øst og Vest. I East Kilbride Badet i Ballerup har der derfor været fart på de sidste par dage. Mikkel von Seelen har været med i dag, søndag, og han giver herunder udtryk for en god dag:

 

”Man kan godt sige, at svømningen har båret tydeligt præg af, at der stadig er en måned til Trials, hvor svømmerne skal toppe. Folk skal først til at i gang med langbanesæsonen. Men jeg synes helt sikkert, at der er blevet vist positive takter, og alle har været i god form ovenpå de træningslejre, alle holdene har været på.”

 

”Og så har Shannon Rollason også været med i weekenden, og jeg synes helt klart han er blevet taget godt imod. Vi har haft god tid til at snakke, og vi har bare gået rundt og talt med svømmerne og trænerne i dag. Det har været rigtig fint.”

 

Og netop Shannon Rollason havde også lige tid til et par kommentarer med på vejen. Læs med her:

 

”It has been a very good day! I was here yesterday as well. I think it has been a tough meet, especially because the races were held without a lot of time between them, so a lot of swimmers had to get ready again only 15 minutes later. But they seem mentally tough and they dealt with it.”

 

“It has been a good meet overall, my first Danish swim meet. Although the music isn’t as good as in Australia, there has been a good vibe. :)”

 

Mange tak til de to herrer for deres kommentarer. Vi glæder os specielt til at høre mere fra Rollason om hans første tid i Danmark og på NTC. Stay tuned!Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.