Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Medie: Endnu en OL-svømmer til Holbæk


23-09-2016 13:45:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Sn.dk kan i en nyhed fortælle, at OL-svømmeren Sarah Bro har valgt at skifte til Holbæk Svømmeklub.


Sarah Bro, der var én af de fire holdkap-piger i 4x100 fri ved OL i Rio, har valgt at skifte sin gamle klub Gentofte ud med Holbæk Svømmeklub. Det skriver nyhedssiden Sjællands Nyheder. 

 

Holbæk Svømmeklubs sportschef Ricki Clausen håber på, at Sarah kan bidrage til udviklingen af unge talenter i klubben. Derudover er Sarah også ansat på det Holbæk-baserede firma Sportlas, hvor hun kommer til at arbejde sammen med Lotte Friis. Det var netop denne ansættelse, der gjorde, at skiftet til Holbæk Svømmeklub kom på plads for Sarah.

 

Selvom Sarah nu er tilknyttet Holbæk Svømmeklub, vil en stor del af hendes træning stadig foregå på NTC i Bellahøj Svømmestadion. 

 

Du kan læse hele nyheden på sn.dk.

 

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Klubskifte

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.