Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Amalie Mikkelsen skifter til Gladsaxe Svømmeklub


26-09-2016 20:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

NTC-svømmeren Amalie Mikkelsen, der hovedsageligt træner i Bellahøj, har denne sæson valgt at skifte Hovedstadens Svømmeklub ud med Gladsaxe Svømmeklub. 


Hovedstadens Svømmeklub har denne sæson måtte give slip på 97’eren Amalie Mikkelsen, der har valgt at skifte til Gladsaxe Svømmeklub. Samtidig vil Amalie stadig være tilknyttet NTC i Bellahøj, som hun også var førhen, hvor en stor del af hendes træning stadig vil foregå.


I forbindelse med skiftet har SvømmeSport fået fat i hende til nogle spørgsmål. Læs med herunder!

 

Først og fremmest, hvad skyldes dit skifte?

Jeg valgte at skifte klub, da jeg gerne ville prøve noget nyt, og så var det et oplagt valg at vælge den klub, som Stefan (Hansen, tidligere NTC-træner red.) flyttede til.

 

Hvilke forventninger har du til Gladsaxe Svømmeklub?

Jeg forventer en klub, som kan bakke mig op, selvom jeg ikke er der fysisk i hverdagen. Så håber jeg, at de kan støtte det valg, jeg har taget med at svømme på NTC, men samtidig at der er plads til, at jeg kan træne med en gang imellem.

 

Hvordan håber du, at klubben kan hjælpe dig videre mod dine mål i fremtiden?

Jeg håber, at de vil bakke op, når vi er til stævner sammen, og bare generelt være der for mig, når det kan være lidt svært. Mine mål for fremtiden er helt klart at løfte mit niveau, så jeg kan blive en international svømmer.

 

Hvad kan de tilbyde, som din gamle klub ikke kunne?

Der ville det jo være meget nemt at sige en olympisk guldmedalje, men HSK manglede ikke noget. Jeg tror bare, at Stefan som træner kan tilbyde mig en masse, da han har været min træner de sidste 1,5 år.

 

Hvordan skal træningen se ud i den kommende tid? Hvilke fokus kommer der?

Vores træning lige nu er bygget meget op omkring lang aerob arbejde, hvor fokusset er, at vi skal komme i god form. Og så fokuserer vi på SRØ, og senere ligger fokusset på DKM.

 

Hvad kommer du til at savne allermest ved Hovedstadens Svømmeklub?

Jeg kommer til at savne både trænerne og svømmerne i HSK, da de har haft en stor betydning for min udvikling, og jeg har haft mange gode oplevelser med dem!

 

Tak til Amalie for det lille interview og masser af held og lykke i den nye klub!

 

Her ses Amalie Mikkelsen i sit gamle klubtøj ved DM-K i Gladsaxe Svømmehal.

Foto: Privat.
Tags: Klubskifte

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.