Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg synes, at det er fedt at skulle konkurrere i de bedste rækker”


16-12-2016 17:40:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Læs her et optaktsinterview til DMH med Maria Grandt fra Hovedstaden, der sidste år rykkede op i Svømmeligaen.


I morgen går det løs ved DM for hold i flere svømmehaller rundt om i landet, når det gælder mesterskabet, oprykninger og nedrykninger i ligaerne.

 

Hovedstadens Svømmeklub, der rykkede op i Svømmeligaen sidste år, er også klar til at give den gas, når det gælder konkurrencerne i Bellahøj Svømmestadion.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat på en Hovedstads-svømmer, nemlig Maria Grandt, der i dette lille optaktsinterview fortæller om forventningerne til konkurrencerne i den bedste liga.

 

- Jeg glæder mig til den stemning, der altid er til DHM, og jeg tror, at den bliver endnu bedre, nu når vi er i ligaen. Det er også fedt, når man skal kæmpe som et hold, fortæller Maria og fortsætter om forventningerne til konkurrencen i Svømmeligaen:

 

- Vores mål er at blive i ligaen og selvfølgelig at svømme så hurtigt, som vi kan, og så må vi se, hvordan vi placerer os.

 

Sidste år var det Aalborg Svømmeklub, der svømmede sig til sejren med 52471 point, mens Sigma Swim med 51971 tog andenpladsen, og tredjepladsen gik til Svømmeklubben Kvik, Kastrup med 51896 point.

 

Der er derfor tæt kamp om pladserne, og det er da også noget, Maria og resten af Hovedstadens Svømmeklub er klar over, men hun glæder sig bare til at komme ud og give den gas og svømme for sin klub:

 

- Jeg synes, at det er fedt at skulle konkurrere i de bedste rækker, ligesom når man er til DM. Man skal jo også konkurrere mod dem, som man normalt gør, så det er jo også sjovt. Så nu glæder jeg mig bare, slutter Maria af.

 

Tak til Maria for interviewet og held og lykke i Svømmeligaen!

 

I alt går det løs i fem svømmehaller rundt om i landet, når DMH bliver afviklet i weekenden:

  • Svømmeligaen i Bellahøj Svømmestadion
  • 1. division i Horsens Svømmehal
  • 2. division i Viborg Svømmehal
  • 3. division i Nyborg Idrætscenter
  • 4. division i Midtfyns Fritidscenter

 

Du kan finde meget mere information om de fem stævner i svoem.org’s aktivitetskalender. Derudover vil der på org-siden løbende blive opdateret med pointfordelingen i ligaen og divisionerne. SvømmeSport vil samtidig opdatere fra resultaterne lørdag og søndag aften, så husk at følge med!

 

Der er også mulighed for at følge Svømmeligaen og de andre divisioner på Livetiming.dk.

 

Maria Grandt. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.