Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Sigma-cheftræner om DMH-guld: ”Fantastisk!”


20-12-2016 20:25:00:
Af: Johanne Tolstrup

I weekenden blev landets bedste svømmeklub kåret og det var Sigma Swim, som løb med guldet. Læs her, hvad cheftræneren i Sigma Swim, Carles Subirana, fortæller om det intense og spændende holdmesterskab. 


Weekendens DM for hold var et ualmindeligt spændende mesterskab og Sigma Swim svømmede sig til sejren blot ét enkelt point foran KVIK Kastrup. I den forbindelse har SvømmeSport fanget cheftræneren i netop Sigma Swim, Carles Subriana, til en lille snak om et mesterskab, som Sigma Swim havde set meget frem til at deltage i:

 

- Jeg glædede mig utrolig meget til, at svømmerne skulle konkurrere på det højest mulige niveau og jeg så meget frem til at se Sigma på podiet efter det sidste stævneafsnit søndag aften. DM for hold er et meget specielt mesterskab og det er tydeligt at se, at svømmerne gør alt hvad de kan, for at bidrage positivt til holdet, fortæller Carles.

 

Selvom Sigma Swim i sidste ende løb med guldet, så var det ikke umiddelbart det, som den sjællandske klub gik efter i begyndelsen:

 

- I begyndelsen forventede vi en 3.-plads, men efterhånden som stævnet tog sig ud, kunne vi øjne chancen for mere end bare en bronzemedalje. Det gik op for os, at vi havde muligheden for at kæmpe med om guldet og derefter var det sejren, som vi svømmede efter, fortæller Carles.

 

Der var utrolig tæt løb mellem de tre klubber Sigma Swim, KVIK Kastrup og Aalborg Svømmeklub ved DM for hold og det var noget, som gjorde, at svømmerne var nødt til at præstere på højeste niveau hver gang og som også var specielt for Carles:

 

- Det var helt fantastisk og utrolig nervepirrende! Jeg prøvede at holde mine egne følelser omkring konkurrencen lidt tilbage, sådan at mit hold ikke skulle mærke det. Efter min opfattelse er det rigtig godt for dansk svømning, at de tre bedste hold ligge så tæt. Det gør, at konkurrencen bliver meget bedre i og med at svømmerne altid skal give 100%, uddyber Carles.

 

Da det stod klart, at det var Sigma Swim, som skulle svømme sig til titlen som den bedste danske klub, så vakte det naturligvis stor glæde:

 

- Det var en stor, stor glæde – især for svømmerne. Al den hårde træning havde været det hele værd og det generationsskift, som Sigma har været igennem, har i den grad båret frugt, afslutter Carles.

 

Mange tak til Carles for interviewet og tillykke til Sigma Swim!

 

Du kan se alle resultater fra weekendens DMH her og den samlede pointstilling fra alle divisioner her.

 

Sigma Swim med guldmedaljerne efter weekendens DMH.

Foto: Sigma Swim. Se de seneste nyheder

26-04-2018 09:00:00

Afsløringen fandt sted ved Københavns Kongres & Event Award på Københavns Rådhus onsdag aften.

 
24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder.