Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


SVØM’s talentudvikler om den nye landstræner


04-05-2013 13:45:19:
Af: Anna Birkbak

Michael Hinge fortæller lidt om, hvad den nye landstræners erfaring kan bibringe udviklingen af svømmerne herhjemme.


I næste uge skal Nick Juba mødes med sit nyt team, bestående af sportschef Mikkel von Seelen, NTC-træner Shannon Rollason og talentudvikler Michael Hinge. Vi har talt kort med Michael for at få en vurdering af, hvilke kvaliteter den britiske landstræner har med i bagagen til dette samarbejde.

 

”Jeg kender desværre ikke Juba, men han har jo siddet i en stilling næsten magen til min ovre i England. Og det er jo en nation, som vi ser op til og forsøger at hamle op med. Så jeg håber selvfølgelig, at han har noget viden fra sit arbejde, som han tager med herover.”

 

Hvad kan Nick bidrage med i forhold til dit arbejde?

”Jeg håber, at han kan få vores talentarbejde et skridt videre. Men kan sige, at vi herhjemme har en masse gode ting at tage fat på, som så kan finpudses endnu mere. Han har jo også haft meget kontakt med klubberne derovre, og det bliver en fordel. For min del håber jeg på at få en daglig sparringspartner, der ser på udviklingen af svømmerne ligesom jeg selv. I øjeblikket får jeg meget inspiration og sparring fra trænerne i klubberne, så det håber jeg, at han også kan give, sådan at niveauet af vores talentudvikling kan hæves endnu mere.”

 

Hvornår tror du, at vi ser resultater af det samarbejde I fire skal i gang med?

”Der går jo nok en rum tid. Man kan sige, at det samarbejde, som jeg havde med Lars Sørensen, kan vi så småt begynde at se gevinsten af nu, og det er vel 6 år siden. Men vi vil selvfølgelig arbejde videre med de nuværende kerneværdier i dansk talentudvikling, så et gæt kunne være, at vi så nogle resultater af det arbejde, vi begynder i næste uge, til OL 2020. Men det bliver rigtig godt at få et nyt perspektiv og et par andre briller på – det er som regel det der skal til, hvis man skal bevæge sig fremad.”

 

Mange tak til Michael Hinge for de spændende tanker. 
Tags: Nick Juba

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.