Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
22-02-2019 10:39:58
 
21-02-2019 13:03:17
 
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal
8
Marts
2019
Svømning
Øst Junior/Senior, Langbane
East Kilbride Badet

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Dansk Svømmeunion ansætter talentansvarlig


29-09-2014 17:24:00:
Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion har per 1. februar 2015 ansat Thomas Stub i en fuldtidsstilling som talentansvarlig.


Pressemeddelelse, udsendt af Dansk Svømmeunion:
 

Stillingen som talentansvarlig er ny i Dansk Svømmeunion og erstatter stillingen som talentudvikler, som Michael Hinge bestred indtil foråret 2014 inden han valgte at søge nye udfordringer.

Som talentansvarlig vil Thomas Stubs arbejde være henvendt imod udvikling af klubber og miljøer snarere end udviklingen af det enkelte talent. De væsentligste arbejdsopgaver er derfor udvikling og implementering af strategier for hensigtsmæssig talent-, træner- og klubudvikling, samt planlægning og gennemførelse af aktiviteter for junior- og årgangslandshold. I sidste ende er den fornemmeste opgave i jobbet som talentansvarlig at forberede svømmerne til en seniorkarriere på højeste niveau.

Dansk Svømmeunion har, i samarbejde med Team Danmark, ledt efter den rette person til stillingen i en længere periode og er glade for nu at kunne offentliggøre, at Thomas Stub bliver manden, der kommer til at stå i front for elitearbejdet med svømmerne på junior- og årgangsniveau.

- Jobbet som Thomas Stub skal udfylde er uhyre vigtigt for både Dansk Svømmeunion og Team Danmark, udtaler direktør Pia Holmen og fortsætter: - Fokusering på talentudvikling giver ikke hurtige resultater, men det er vigtigt hele tiden at sikre talentudviklingsarbejdet en høj grad af kvalitet, således vi i Danmark også i årene fremover har svømmere på det absolut højeste niveau, lyder det fra direktøren i Dansk Svømmeunion.

Thomas Stub, som kommer fra en stilling som cheftræner og klubchef i Esbjerg Svømmeklub, glæder sig til at komme i gang med jobbet i Dansk Svømmeunion.
- Jeg ser meget frem til jobbet som talentansvarlig og glæder mig ikke mindst til at komme til at samarbejde med ambitiøse klubber og dygtige klubtrænere over hele landet. Jeg er meget motiveret af opgaven med at få skabt en mere strategisk tilgang til talentudvikling og optaget af at få gjort talentudvikling af svømmere til et projekt for hele SvømmeDanmark, lyder det fra Dansk Svømmeunions kommende talentansvarlige.  

I jobbet som talentansvarlig indgår også ansvaret for at fortsætte implementeringen af det aldersrelaterede træningskoncept, ATK, hos Team Danmark. Her er Dansk Svømmeunion nu nået til at skulle udvikle en version 2, som Thomas Stub således kommer til at stå i spidsen for.
 
For yderligere information kan nedenstående kontaktes:
Kommende talentansvarlig, Thomas Stub, mobil: 20 62 13 50.
Direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, mobil: 29 20 61 61.Se de seneste nyheder

22-02-2019 10:39:58

Aalborg Svømmeklub inviterer til Åbent Hus i Svømmeland i Nørresundby. Det sker som led i partnerskabsaftalen med Dansk Svømmeunion, Aalborg Kommune og Elitesport Aalborg.

 
21-02-2019 13:03:17

For tredivte gang afholdes der Sommer Universiade for alle sportsatleter, som er tilmeldt og studerer på universitetet eller er i gang med en anden videregående uddannelse.

 
11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.