Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

2
Marts
2024
2
Marts
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Dansk Svømmeunion ansætter talentansvarlig


29-09-2014 17:24:00:
Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion har per 1. februar 2015 ansat Thomas Stub i en fuldtidsstilling som talentansvarlig.


Pressemeddelelse, udsendt af Dansk Svømmeunion:
 

Stillingen som talentansvarlig er ny i Dansk Svømmeunion og erstatter stillingen som talentudvikler, som Michael Hinge bestred indtil foråret 2014 inden han valgte at søge nye udfordringer.

Som talentansvarlig vil Thomas Stubs arbejde være henvendt imod udvikling af klubber og miljøer snarere end udviklingen af det enkelte talent. De væsentligste arbejdsopgaver er derfor udvikling og implementering af strategier for hensigtsmæssig talent-, træner- og klubudvikling, samt planlægning og gennemførelse af aktiviteter for junior- og årgangslandshold. I sidste ende er den fornemmeste opgave i jobbet som talentansvarlig at forberede svømmerne til en seniorkarriere på højeste niveau.

Dansk Svømmeunion har, i samarbejde med Team Danmark, ledt efter den rette person til stillingen i en længere periode og er glade for nu at kunne offentliggøre, at Thomas Stub bliver manden, der kommer til at stå i front for elitearbejdet med svømmerne på junior- og årgangsniveau.

- Jobbet som Thomas Stub skal udfylde er uhyre vigtigt for både Dansk Svømmeunion og Team Danmark, udtaler direktør Pia Holmen og fortsætter: - Fokusering på talentudvikling giver ikke hurtige resultater, men det er vigtigt hele tiden at sikre talentudviklingsarbejdet en høj grad af kvalitet, således vi i Danmark også i årene fremover har svømmere på det absolut højeste niveau, lyder det fra direktøren i Dansk Svømmeunion.

Thomas Stub, som kommer fra en stilling som cheftræner og klubchef i Esbjerg Svømmeklub, glæder sig til at komme i gang med jobbet i Dansk Svømmeunion.
- Jeg ser meget frem til jobbet som talentansvarlig og glæder mig ikke mindst til at komme til at samarbejde med ambitiøse klubber og dygtige klubtrænere over hele landet. Jeg er meget motiveret af opgaven med at få skabt en mere strategisk tilgang til talentudvikling og optaget af at få gjort talentudvikling af svømmere til et projekt for hele SvømmeDanmark, lyder det fra Dansk Svømmeunions kommende talentansvarlige.  

I jobbet som talentansvarlig indgår også ansvaret for at fortsætte implementeringen af det aldersrelaterede træningskoncept, ATK, hos Team Danmark. Her er Dansk Svømmeunion nu nået til at skulle udvikle en version 2, som Thomas Stub således kommer til at stå i spidsen for.
 
For yderligere information kan nedenstående kontaktes:
Kommende talentansvarlig, Thomas Stub, mobil: 20 62 13 50.
Direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, mobil: 29 20 61 61.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.