Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

31
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Internationalt stævne venter forude for EM Junior/EYOF-holdet


22-05-2017 20:05:00:
Af: Johanne Tolstrup

Fra den 25. til den 28. maj deltager EM Junior/EYOF-holdet i Vienna International Swim Meet. Talentansvarlig Thomas Stub fortæller her om stævnet. 


Med godt og vel en måned til dette års EM Junior i Israel og to måneder til EYOF i Ungarn rejser EM Junior/EYOF-holdet på onsdag til Wien for at konkurrere ved dette års Vienna International Swim Meet. Stævnet i den østrigske hovedstad løber af stablen fra den 25. til den 28. maj, hvor der venter de danske svømmere 3 ½ stævnedage med intensiv international konkurrence.

 

Stævnet i Wien skal ses om et led i forberedelserne til sommerens store mesterskaber, som er højdepunkterne for de udtagne juniorsvømmerne i denne sæson. Ved stævnet skal forskellige løbsstrategier afprøves og derudover vil der være fokus på, at svømmerne får etableret et godt samarbejde med den gruppetræner, som de er blevet tilknyttet.

 

Om stævnet i Wien fortæller talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub følgende:

 

- Vienna Internaional Swim Meet skal ses som et forberedende stævne forud for hhv. EM Junior i Isral i slutningen af juni og EYOF i Ungarn i slutningen af juli. Ved stævnet skal der afprøves nogle forskellige løbsstrategier, så vi ved, hvad der virker bedst, når det virkelig gælder. Dette stævne kan betragets som et såkaldt ’træningstævne’, idet alle svømmere befinder sig en meget intensiv og tung træningsperiode lige i øjeblikket.

 

- Ved stævnet i Wien vil svømmerne blive udsat for en anden konkurrence end vanligt, hvilket giver rigtig god mening i forhold til de store juniormesterskaber senere på året. I Wien får svømmerne mulighed for at konkurrere på en international scene og derigennem få noget erfaring sig hjem på den front, som vil komme dem til stor gavn ved EM Junior og EYOF.

 

Mange tak til Thomas.

 

Du kan læse mere om Vienne International Swim Meet via linket her samt finde resultater her, når stævnet bliver skudt i gang på torsdag.

 

EM Junior-holdet udgøres af følgende 15 svømmere:

Alexander Aslak Nørgaard, Søllerød Svømmeklub

Amalie Søby Mortensen, Holstebro Svømme Club

Andreas Kaas Elmgreen, Lyngby Svømmeklub

Cecilie Wiuff, Herlev Svømning

Frederik Rindshøj, Gladsaxe Svømmeklub

Helena Rosendahl Bach, Holstebro Svømme Club

Julie Kepp Jensen, A6

Katrine Bukh Villesen, Aalborg Svømmeklub

Laura Findahl Andersen, KVIK Kastrup

Mia Steen Duus, Sigma Swim Birkerød

Mikkel Gadgaard, Esbjerg Svømmeklub

Mikkel-Emil Rosenbom, Lyngby Svømmeklub

Regitze Gaard, KVIK Kastrup

Sara Sylvest, KVIK Kastrup

Victoria Bierre, Gladsaxe Svømmeklub

 

EYOF-holdet udgøres af følgende 8 svømmere:

Aksel Skrydstrup, VIK-Skovbakken/Aarhus Swim

Arthur Dalén Ellegaard, Lyngby Svømmeklub
Elisabeth Sabroe Ebbesen, Gentofte Svømme Klub
Josephine Kruse, Sigma Swim Allerød
Karoline Barrett, Greve Svømmeklub/GTI
Liva Palmund, Svømmeklubben Triton Ballerup
Sofie Hansen, Svømmeklubben KVIK Kastrup
Thea Blomsterberg, Sigma Swim Birkerød

 Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.