Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

15
November
2018
Svømning
World Cup - Singapore (SGP)
Singapore (SGP)
17
November
2018
Svømning
DM-H Åben Turnering, indl. Vest
Durup Svømmehal
17
November
2018
Svømning
DM-H Åben Turnering, indl. Øst
Gribskov Svømmehal

EM-Junior langbane

 

Nordiske Junior Langbane

 

 

Tekst
Tekst


"Det giver mig et boost til resten af min karriere"


26-06-2017 16:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

15 svømmere er udtaget til EM Junior, der skydes i gang allerede på onsdag. Som optakt hertil fortæller Regitze Gaard i interviewet her lidt om forventningerne til stævnet.


Fra den 28. juni til den 2. juli skal den israelske by Netanya danne rammen for dette års EM Junior. Her er 15 danske svømmere udtaget til at skulle konkurrere mod de bedste juniorer i Europa og forsvare de røde og hvide farver.

 

En af de danske juniorer, der er klar til at skulle i bassinet, når konkurrencerne skydes i gang, er KVIK Kastrups Regitze Gaard. I interviewet her fortæller hun blandt andet lidt om forberedelserne op til stævnet, men allerførst udtaler hun følgende om sine forventninger til egne præstationer ved det kommende mesterskab:

 

- Jeg forventer af mig selv, at jeg svømmer mit bedste i den her sæson, da optakten og forberedelserne har været under de bedst mulige forhold. Vi har også haft mulighed for langbane træning i Bellahøj, da vi ikke har det i Kastrup. Det, og så det stævne vi har haft fokus på i hele langbanesæsonen, da jeg skulle kvalificere mig til Danish Open.

 

- Mit første mål er at sætte personlige rekorder i mine løb. Mit andet mål er at komme videre i en semifinale, og hvis det lykkes, så kan alt jo ske.

 

- Jeg har ikke svømmet så langt i meter op til, men jeg har svømmet ret meget pace til 200 fly, da det er det første løb, jeg skal svømme, uddyber Regitze om forberedelserne og fortsætter om de sidste dages træning inden stævnet:

 

- Mit fokus bliver at få finpudset de sidste ting i de stilarter, jeg skal svømme, så jeg kan være 100% klar, når det virkelig gælder.

 

Et vigtigt fokus for den mange juniorsvømmere bliver nemlig at kunne levere, når det virkelig gælder og på den måde få en masse ny læring med sig videre, når det senere gælder seniorkarrieren. Noget, som Regitze også udtaler sig om i interviewet her:

 

- Det betyder ret meget for mig at være udtaget til EJM. Det giver mig et boost til resten af min karriere. De sidste to år har jeg været med til NJM, så det her er lige et skridt tættere på de mål, jeg har i fremtiden. Det er også et skridt tættere på EM til vinter, hvor jeg gerne vil prøve at komme med, så på den måde giver det mig også et boost, fortæller hun og afslutter:

 

- Jeg ser allermest frem til at give den gas og være sammen med resten af EJM-holdet!

 

Mange tak til Regitze for interviewet.

 

Her på SvømmeSport følger vi op på de danske resultater under hele stævnet, men inden da har du også muligheden for at smutte forbi siden her for mere information om mesterskabet.

 

Regitze Gaard er klar til at forsvare de danske farver ved
EM Junior. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

12-11-2018 15:11:00

Holdet blev udtaget i forlængelse af DM Junior søndag aften i Svømmestadion Danmark i Esbjerg.

 
12-11-2018 07:34:00

I DM Junior mesterskabernes sidste finaleafsnit søndag aften præsterede Sigma Swim Birkerød svømmeren endnu en dansk juniorrekordtid.

 
11-11-2018 11:38:00

På tredje- og dermed sidstedagen af World Cup afsnittet i Tokyo var Danmarks Pernille Blume og Rikke Møller Pedersen med videre til finaler.
 

 
10-11-2018 15:08:00

På andendagen af World Cup-afsnittet i Tokyo blev der præsteret flere flotte resultater af Danmarks svømmere – herunder tre personlige rekorder.

 

 
09-11-2018 12:02:00

Danmark deltager i disse dage med syv svømmere ved World Cup afsnittet i Tokyo. På førstedagen blev det til dansk finaledeltagelse i to discipliner.