Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Det bliver helt sikkert en vild oplevelse”


23-04-2017 18:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

SvømmeSport har fået sig en lille snak med en af de fem piger, som er blevet udtaget til VM-holdkappen på 4x200 fri nemlig Maria Grandt.


Når VM løber af stablen i Budapest til sommer, vil de danske holdkapper være stærkt repræsenteret. Dette ses særligt i kvindernes 4x200 fri holdkap, hvor hele 5 piger er blevet udtaget til mesterskabet. Der var ved Danish Open et meget tæt opløb mellem især nummer tre til fem i denne holdkap, hvilket gjorde, at alle piger blev udtaget med håbet om at kunne stille med den stærkest mulige konstellation af svømmere, når det virkelig gælder.

 

SvømmeSport har i forbindelse med udtagelsen af de fem piger fået sig en snak med en af dem nemlig Maria Grandt fra Hovedstadens Svømmeklub, der udtaler:

 

- Jeg er super glad for at få chancen for at svømme 4x200 fri. Jeg havde ikke forventet, at jeg skulle med, efter jeg fik en 5. plads til Danish Open, da de andre piger svømmede virkelig hurtigt. Jeg havde selvfølgelig set, at der var en chance for at komme med på holdkappen, men jeg vidste også, at det var et svært felt, jeg var oppe imod, så jeg fokuserede bare på mig selv, og så måtte jeg gøre det så godt, jeg kunne.

 

Med et stærkt hold på fem piger bliver der naturligvis kamp om de endelige fire pladser, men frem for alt er Maria blot glad for at være udtaget.

 

- De andre piger er virkelig hurtige, og der bliver hård konkurrence om, hvem der får de fire pladser, men bare det, at jeg får en chance til, er fedt, fortæller Maria og afslutter om forberedelserne og forventningerne til stævnet:

 

- Jeg skal snakke med min træner omkring, hvordan vi bedst kan forberede os frem til VM, men det bliver helt sikkert en vild oplevelse. Det bliver helt sikkert underligt at skulle træne videre, når de andre får sommerferie, men når man ved, hvad man træner frem til, gør det overhovedet ikke noget. Jeg tror, det fedeste bliver at opleve stemningen til stævnet. Det bliver helt sikket en kæmpe oplevelse!

 

Mange tak til Maria for det lille interview. 

 

Maria Grandt. Foto: Privat.

 

VM løber af stablen i perioden 23. - 30. juli i Budapest. Du kan se det fulde hold på 16 svømmere samt få mere information om mesterskabet i nyheden her
Tags: VM 2017

 

Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.