Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Danish Open-konkurrence: Vind en ny TYR-rygsæk!


03-04-2016 13:55:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Henover de fem stævnedage på Bellahøj kan man dele billeder på Instagram og nemt deltage i konkurrencen.


Når Danish Open løber af stablen den 13. – 17. april på Bellahøj, har man mulighed for at deltage i konkurrencen om en helt ny TYR-rygsæk!

 

Konkurrencen kommer til at foregå på Instagram, og alt du skal gøre er at tage et billede af en god holdkammerat, et fedt sejrsbillede, et konkurrencebillede, eller måske bare et skønt stemningsbillede fra Danish Open!

 

Billedet skal hashtagges #DOswim2016 og #TYRDanmark, før man er med i konkurrencen. I er også meget velkomne til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

SvømmeSport udvælger de tre bedste Danish Open-billeder mandag den 18. april efter stævnet, og vinderen får direkte besked.

Så husk at være med i konkurrencen, når Danish Open er i fuld gang! For hvem vil ikke gerne eje sådan en helt ny TYR-rygsæk? 

 

Der skal lyde en stor tak til TYR Danmark for sponsoreringen af de tre lækre tasker.

 

Nedenfor kan du se de tre lækre TYR-rygsække, som du kan få fingrene i, hvis du deltager i konkurrencen under Danish Open. Foto: TYR Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

  

Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.