Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Januar
2018
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
27
Januar
2018
Svømning
Limfjords Cup 2018
Struer Energi Park
2
Februar
2018
Svømning
DMÅ-K Vollsmose
Vollsmose Svømmehal

EM på kortbane

 

NM kortbane junior og senior

 

Tekst
Tekst


Danish Open-konkurrence: Vind en ny TYR-rygsæk!


03-04-2016 13:55:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Henover de fem stævnedage på Bellahøj kan man dele billeder på Instagram og nemt deltage i konkurrencen.


Når Danish Open løber af stablen den 13. – 17. april på Bellahøj, har man mulighed for at deltage i konkurrencen om en helt ny TYR-rygsæk!

 

Konkurrencen kommer til at foregå på Instagram, og alt du skal gøre er at tage et billede af en god holdkammerat, et fedt sejrsbillede, et konkurrencebillede, eller måske bare et skønt stemningsbillede fra Danish Open!

 

Billedet skal hashtagges #DOswim2016 og #TYRDanmark, før man er med i konkurrencen. I er også meget velkomne til at tagge Dansk Svømmeunions officielle Instagram-profil @dansksvommeunion.

 

SvømmeSport udvælger de tre bedste Danish Open-billeder mandag den 18. april efter stævnet, og vinderen får direkte besked.

Så husk at være med i konkurrencen, når Danish Open er i fuld gang! For hvem vil ikke gerne eje sådan en helt ny TYR-rygsæk? 

 

Der skal lyde en stor tak til TYR Danmark for sponsoreringen af de tre lækre tasker.

 

Nedenfor kan du se de tre lækre TYR-rygsække, som du kan få fingrene i, hvis du deltager i konkurrencen under Danish Open. Foto: TYR Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

  

Se de seneste nyheder

17-01-2018 10:22:00

Sportsafdelingen havde tirsdag inviteret Great Danes og Seniorlandsholdets trænere til en fælles drøftelse om definitionen på ”high performance”.

 
15-01-2018 21:07:00

Kortbanesæsonen kulminerede til EM for Tobias B. Bjerg, der nu har sommerens EM på langbane i sit sigtekorn.

 
13-01-2018 11:48:42

SvømmeSport kan nu præsentere teamets nye ansigt, Freja Marquardt Østergaard, der overtager jobbet efter Laura, som har været skribent på nyhedssitet i to år. Vi fra SvømmeSport håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod Freja, som I her kan læse mere om. 

 
11-01-2018 22:08:00

De officielle startlister til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane er nu tilgængelige.

 
11-01-2018 20:31:00

Sander Møller Jürgensen kunne tage meget med sig hjem fra Årgangssamlingen, som EM-svømmer Daniel Skaaning blandt andet besøgte.