Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
14-07-2019 20:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Victoria Bierre vinder sin første seniormesterskabstitel og svømmer under EM-kravet


12-11-2017 19:10:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Med en stærkt 200 ryg finale ved søndagens DM har Victoria Bierre nu både svømmet under EM-kravtiden på 100 og 200 ryg.


Der har været fart på ved DM i Greve, hvor EM-kvalifikationer har været på spil, og søndag aften har ingen undtagelse været. Her har flere svømmere formået at svømme under EM-kravene i de forskellige discipliner, og vi venter nu bare på, at den endelige danske EM-trup udtages.

 

Men inden EM-holdet bliver offentliggjort, bringer SvømmeSport her et interview med Gladsaxe-svømmeren, Victoria Bierre, der her til aften svømmede en rigtig flot 200 ryg finale. Med tiden 2:08.39 vandt hun sin første seniormesterskabstitel, svømmede under EM-kravet og satte en lille PR. Alt i alt et godkendt løb. Victoria fortæller først og fremmest om følelsen af den første mesterskabstitel som senior:

 

- Det føles super godt. Jeg er utrolig glad for min 200 ryg her til aften. Det var lige et par tiendedeles personlig rekord, så det er jeg rigtig tilfreds med. Så håber jeg, at der er lidt mere i den til EM.

 

- Det er det, jeg har trænet efter. Jeg havde jo været under kravtiderne før, men jeg skulle jo lige komme det igen, så det var super dejligt, at det lykkedes. Så jeg får lov til at repræsentere Danmark ved EM om en måned. Det var helt klart målet, uddyber Victoria, der også svømmede under EM-kravet på 100-meteren i fredags.

 

Victoria Bierre snuppede dermed mesterskabstitlen foran blandt andre Sarah Bro og Sofie Hansen, som måtte snuppe henholdsvis 2. og 3. pladsen, og det var Gladsaxe-svømmeren yderst tilfreds med.

 

- Ja, jeg er bare glad for at vinde. Det er mit mål at være den bedste. Jeg synes, at det er sjovt at konkurrere, og hvis jeg var blevet 2’er havde det ikke gjort den store forskel så længe, jeg ved, at jeg har gjort alt, hvad jeg kan.

 

Som man også har kunne mærke på mange af de andre svømmere, har den særlige stemning i hallen givet et ekstra boost, hvor man uden tvivl har kunne mærke, at der er noget stort på spil. EM-billetterne.

 

- Det giver helt klart noget ekstra. Der har været en fantastisk stemning her i hallen. Nu er det selvfølgelig mit første seniormesterskab, hvor jeg selv er seniorsvømmer. Jeg var ikke med til senior-DM sidste år, men jeg var i 2015, hvor der også gjaldt en EM-kvalifikation, og i 2013 var jeg også med, og det er jo en hel fantastisk stemning specielt nu, hvor EM er på hjemmebane. Der er virkelig god stemning i hallen, og alle er helt op og køre.

 

Victoria Bierre har før deltaget i store juniormesterskaber, men nu gælder det for alvor den helt store scene, når EM løber af stablen i næste måned, hvor de helt store navne forventes at deltage.

 

- Det bliver stort. Det er jo nogle helt andre, man skal konkurrere imod. Det er jo alle de store, som har været med til OL og diverse stævner. Tidligere har jeg kun været med juniorsvømmerne af sted, så jeg regner også med at kunne få noget erfaring fra dem, der er ældre end mig, så jeg kan lære noget af det. Jeg forventer helt klart en masse læring og erfaring. Og svømme hurtigt, afslutter Victoria smilende.

 

SvømmeSport siger tak for interviewet og stort tillykke med mesterskabstitlen og tiden under EM-kravet. 

 

Foto: SvømmeSport. 

Se de seneste nyheder

15-07-2019 18:00:00

Danmarksmesterskaberne på langbane 2019 bød på flere dage med spændende svømning og tætte opgør i et flot set-up i Helsingør Svømmehal.

 
15-07-2019 11:00:00

De danske juniorsvømmere leverede rigtig gode præstationer ved weekendens Nordiske Mesterskab for junior- og årgangssvømmere i DGI Huset Vejle.

 
14-07-2019 20:00:00

Det allersidste afsnit ved dette års DM på langbane i Helsingør Svømmehal er netop afviklet, og der var helt til sidste minut en fantastisk stemning og masser af flot svømning. 

 
13-07-2019 20:00:00

Det tredje finaleafsnit ved dette års DM på langbane bød på både flot svømning og intens kamp om mesterskabstitlerne i Helsingør Svømmehal.

 
12-07-2019 20:00:00

Det var endnu et afsnit med en række nervepirrende opgør og højlydt jubel, da fredagens finaleafsnit fandt sted for kort tid siden i Helsingør Svømmehal.