Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
EM Langbane 2024 - Beograd, Beograd

25. maj - Milan Gale Muškatirović Sports Center

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Update fra kommende EKM-projektleder Jakob Staun


14-03-2013 11:19:26:
Af: Anna Birkbak

Efter en måned i parløb med nuværende projektleder Caroline Kleemann, er Jakob Staun ved at være inde i sagerne!


Når Caroline Kleemann går på barsel i næste uge, skal Jakob Staun, der kommer fra Dansk BordTennis Union, overtage hendes job som EKM-projektleder helt frem til 2014. Da projektet godt kan siges at have et vist omfang, har det været nødvendigt at få Jakob ind over processen allerede inden Caroline stoppede, så de i fællesskab har kunnet gøre overtagelsen så glidende som muligt.

 

Vi har talt med Jakob om processen indtil nu, og han er meget entusiastisk. Læs med herunder:

 

Hej Jakob. Hvordan er det gået med at komme ind i projektet?

”Det har været super spændende! Det er jo et kæmpe projekt, så der har været rigeligt at tage sig af. Man kan sige, at der er nogle paralleller i forhold til den afholdelse af EM i Bordtennis i BOXEN, som jeg var med til. Men der er også nogle helt anderledes specifikke ting omkring svømning, som jeg har været ved at lære. Blandt andet selve poolen, belysningen og hele logistikken omkring stævnet. Men jeg har jo kørt sideløbende med Caroline hele tiden, så jeg er ved at være med.”

 

Hvordan har det fungeret at skulle arbejde sammen med Caroline i forhold til at overtage styringen om et par uger?

”Der har generelt været mange ting at diskutere, samle op på og aftale, men det går rigtig godt. Vi er i tæt kontakt hele tiden, og allerede her mandag formiddag inden kl. 11 har vi talt sammen 4 gange. Men vi er begge indstillet på, at sådan er vilkårene, og vi har været gode til at koordinere de mange ting, vi skal forholde os til. Det havde selvfølgelig været mere optimalt, hvis jeg sad i Farum hele tiden (Jakob bor og arbejder i Vejle, red.), men vi forsøger at have så god kontakt som muligt.”

 

Har du haft nogen udfordringer?

”Jeg har været meget glad og tryg ved at vide, at der sidder en stævnegruppe, som specifikt tager sig af selve den sportslige del af stævnet. Jeg er jo meget ny inden for svømningens verden, og Danish Open bliver det første svømmestævne, jeg besøger. Heldigvis er stævnegruppen en meget kompetent flok mennesker, som jeg skal lære lidt af i det næste stykke tid – det bliver nok den største hurdle for mig! Men ellers synes jeg, at alt det andet kører, alt det som jeg er ansat til at tage mig af. :)”

 

Hvordan føler du EKM-projektet former sig efterhånden?

”Det er rigtig dejligt at mærke den begejstring, der er om projektet. Jeg hæfter mig klart ved den lyst, interesse og nysgerrighed, som virkelig skinner igennem hos de folk, jeg arbejder sammen med. Man kan mærke, at der er en stor entusiasme omkring det, fordi det er første gang vi afholder et internationalt mesterskab i svømning her i Danmark. I Dansk BordTennis Union havde vi jo prøvet det før, og man kan virkelig mærke forskellen. Det er meget positivt.”

 

”Vi håber desuden på, at hjemmesiden vil komme op at køre i næste uge. Vi venter på svar fra grafikerne, og jeg er selv meget spændt på, om det bliver færdigt. For Caroline smutter jo snart, og jeg ville blive rigtig glad, hvis hun kan få så meget af det op at køre som muligt. Så vi håber helt sikkert at kunne præsentere hjemmesiden til Danish Open.”

 

Jakob er meget glad for at dele sine erfaringer med os, og vi er velkomne til at vende tilbage i løbet af den lange proces frem mod EKM i december. Vi glæder os meget til at høre fra ham, når vi kommer tættere på den store begivenhed.
Tags: EKM 2013

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.