Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Status på EM i Herning


29-04-2013 12:30:56:
Af: Anna Birkbak

Projektleder Jakob Staun giver en update på hjemmeside, billetsalg mv. Læs mere her!


For en måneds tid siden havde vi fat i Jakob Staun, der på daværende tidspunkt stadig kørte ”parløb” med projektleder Caroline Kleemann. Det gjorde han fordi Caroline skulle på barsel, og det var hans opgave at overtage stillingen som leder på projektet.

 

Nu er Caroline ikke på pinden mere, så Jakob kan godt mærke, at han alene sidder med ansvaret:

”Det er tydeligt, at det nu kun er mig, folk henvender sig til. Jeg har final call på beslutninger og ansvaret for en masse ting. Men vi havde et rigtig fint forløb inden Caroline gik på barsel, så overdragelsen er forløbet fint. Før var det rart at være to på, men det er også fedt at mærke, at nu er det kun mig, der styrer projektet!”

 

Hvordan går det med EM-projektet – skulle der ikke have været en hjemmeside?

”Jo, det skulle der! Siden forventes klar til lancering den 15. maj. Den tager det meste af vores tid i øjeblikket, men den skal nok blive klar. Diskussionerne har jo både gået på layout, hvor mange platforme såsom Facebook, der skal integreres i den osv. Men på hjemmesiden kommer der selvfølgelig til at være information om stævnet, og der er mulighed for at downloade formularen, hvis man vil være frivillig. Og så selvfølgelig et link direkte til billetsalget.”

 

Hvordan går det med det?

”Billetsalget går rigtig godt. Vi har solgt 8.000 billetter og 255 klubpakker indtil videre, og der er jo kun gået en måned. Det er jo meget positivt, at vi kun gennem ”almindelig” markedsføring og nogle henvendelser til klubberne kan få solgt så mange. Det skal siges, at der stadig er mulighed for at købe klubpakker, hvis man er i tvivl om det! Men ellers har vi jo så småt målrettet vores salg, så vi har både haft Jeanette Ottesen og Berit Puggaard i God Morgen Danmark for at reklamere, og så håber vi på at få skabt noget presseomtale i de lokale medier rundt om i landet via vores EM-ambassadører.”

 

Har der været nogen problemer udover hjemmesiden?

”Jah, vi arbejder stadig på sponsoraftaler. Og så mangler vi at lukke aftalen med det firma, som skal sørge for, at vi har en pool at svømme i. Men det skal alt sammen nok komme! Nogle gange dukker der bare uforudsete udfordringer op, som man må tage med. Jeg er rigtig glad for at være med på det her projekt, jeg møder hele tiden nye mennesker fra SvømmeDanmark og jeg glæder mig rigtig meget til, at det bliver december.”

 

Mange tak til Jakob Staun for de fede kommentarer. Vi følger med på sidelinjen, og så glæder vi os til at se den nye hjemmeside!
Tags: EKM 2013

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.