Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Oplev EM i Herning på tætteste hold


20-09-2013 12:00:00:

Arrangørene af EM tilbyder svømmeklubber rabat på EM-billetter samt en ny speciel oplevelse ved EM 2013 Svømmecampen


 

Kære svømmeklub,

Billetsalget til årets største svømmebegivenhed på dansk grund – EM i svømning 12.-15. december i Jyske Bank Boxen i Herning – går støt og roligt fremad.
 

Jeanette Ottesen, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen sendte ved sommerens VM i Barcelona et tydeligt signal om hvilke oplevelser, der er i vente for et dansk hjemmepublikum i Jyske Bank Boxen.

Der er i skrivende stund solgt godt og vel 10.700 billetter – men der er stadig gode pladser at få til en uforglemmelig svømmeoplevelse i Herning. Vi håber at hele Svømme-Danmark vil bidrage til at give de danske svømmere en opbakning, som de aldrig vil glemme.

 

Alle Dansk Svømmeunions medlemsklubber tilbydes en særlig rabatpris på billetterne:

  • Køber man billet til et finaleafsnit– så følger billetten til formiddagens indledende heats gratis med i købet (rabat på 100 kr.).
  • Køber man et partoutkort, der giver adgang til alle otte stævneafsnit, får man (udover de gratis formiddags-billetter) yderligere 10 % rabat på det samlede køb.

 

Billetterne kan bestilles på nettet via et specielt 'svømmeklub rabatlink'. Har I ikke allerede modtaget dette link, kan I skrive til Jakob Staun på js@svoem.dk, der herefter vil sende 'rabatlinket' til jer.


Ønsker I som klub at bestille et større antal billetter – og vil I gerne være sikre på at sidde sammen i Jyske Bank Boxen, så kontakt venligst MCHs billetsalg på tlf.: 99 26 97 08 eller billetsalg@mch.dkHusk at angive, at I skal købe billetter ’til klubpris’.

 

Ovenstående klubtilbud er gældende indtil den 21. oktober.


EM 2013 Svømmecamp
Det er også stadig muligt at deltage på EM 2013 Svømmecampen, der afvikles under EM med overnatning og forplejning i en nabohal til Jyske Bank Boxen.

 

Foruden billetter til fem svømmeafsnit, to overnatninger og otte måltider – samt en maskotbamse som souvenir - tilbydes deltagerne på svømmecampen en helt eksklusiv mulighed for at svømme et par baner i den officielle konkurrence pool.


Der er omkring 100 pladser tilbage på svømmecampen, som sælges efter ’først-til-mølle’ princippet. Dog senest 1. november.
Læs mere om EM 2013 Svømmecampen her.

 

Vi glæder os til at se jer i Jyske Bank Boxen til December.

 

Med venlig hilsen

Dansk Svømmeunion
Tags: EKM 2013

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.