Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

14
April
2024
Svømning - Svømmetider
Flipper Cup 4, Pandrup

Jetsmark Idrætscenter, svømmehal
14
April
2024

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Marcus Krøyer Svendsen er udnævnt til mentor i KVIK Kastrup


09-10-2014 17:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

I forbindelse med at fremme udviklingen af elitemiljøet i KVIK Kastrup, har bestyrelsen og eliteafdelingen besluttet at etablere en såkaldt mentorordning i KVIK’s eliteafdeling.


Mentorordningen går ud på, at anvende de bedste svømmere i det daglige elitearbejde.

Mentoren skal være elitesvømmernes repræsentant ind- og udadtil. Mentoren skal fungere som rollemodel, skal give feedback til trænerne og udføre en række opgaver for at fremme talentudviklingen i KVIKs eliteafdelingen.

 

FOTO: Privat

 

Krøyer skal fungere som rollemodel
Marcus Krøyer Svendsen deltog ved sommerens EJM. Her opnåede han en flot 8. plads i 200 meter fri. Han er samtidig udtaget til den danske senior-bruttogruppe ”The Vikings”. Nu er han også blevet udnævnt til mentor for KVIK Kastrup.

 

”Det er et kæmpe skulderklap. Jeg er ikke engang fyldt 18 år, som er et af kravene. Jeg tror, jeg fik tilbudt mentorordningen, fordi jeg er en god holdkammerat og jeg passer min træning.” fortæller Marcus til SvømmeSport.

 

Mentorordningen er i første omgang en forsøgsordning, men vil også være første skridt på vejen mod etablering af et professionel aftaleforhold mellem elitesvømmerne og KVIK Kastrup. Der er en forventning om, at flere førsteholdssvømmere vil blive tilbudt denne og andre ordninger de kommende år.

 

”På langt sigt vil KVIK gerne have, at alle førsteholdssvømmerne bliver finansieret af mentorordningen. Førsteholdssvømmerne skal hjælpe klubben, så der bliver skabt et bedre flow gennem eliteafdelingen, samtidig med at mentorernes egenbetalinger på førsteholdet vil forsvinde.” udtaler Marcus til SvømmeSport.

 

Finansieringen af mentorordningen foregår via sponsorering af de enkelte mentorer, som får økonomisk støtte til deres svømmeudgifter. En mentor vil dog ikke kunne tjene penge direkte på udnævnelsen, da pengene bliver sat ind på mentorernes brugerkonto.

 

Udover Marcus, så har Ida Schütt og Rasmus Härstedt også fået tilbuddet om mentorordningen.

Læs mere på KVIK Kastrups hjemmeside HERSe de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.