Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Marts
2019
29
Marts
2019
Svømning
Vest Årgang Kortbane
THYHALLENS SVØMMECENTER

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Marcus Krøyer Svendsen er udnævnt til mentor i KVIK Kastrup


09-10-2014 17:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

I forbindelse med at fremme udviklingen af elitemiljøet i KVIK Kastrup, har bestyrelsen og eliteafdelingen besluttet at etablere en såkaldt mentorordning i KVIK’s eliteafdeling.


Mentorordningen går ud på, at anvende de bedste svømmere i det daglige elitearbejde.

Mentoren skal være elitesvømmernes repræsentant ind- og udadtil. Mentoren skal fungere som rollemodel, skal give feedback til trænerne og udføre en række opgaver for at fremme talentudviklingen i KVIKs eliteafdelingen.

 

FOTO: Privat

 

Krøyer skal fungere som rollemodel
Marcus Krøyer Svendsen deltog ved sommerens EJM. Her opnåede han en flot 8. plads i 200 meter fri. Han er samtidig udtaget til den danske senior-bruttogruppe ”The Vikings”. Nu er han også blevet udnævnt til mentor for KVIK Kastrup.

 

”Det er et kæmpe skulderklap. Jeg er ikke engang fyldt 18 år, som er et af kravene. Jeg tror, jeg fik tilbudt mentorordningen, fordi jeg er en god holdkammerat og jeg passer min træning.” fortæller Marcus til SvømmeSport.

 

Mentorordningen er i første omgang en forsøgsordning, men vil også være første skridt på vejen mod etablering af et professionel aftaleforhold mellem elitesvømmerne og KVIK Kastrup. Der er en forventning om, at flere førsteholdssvømmere vil blive tilbudt denne og andre ordninger de kommende år.

 

”På langt sigt vil KVIK gerne have, at alle førsteholdssvømmerne bliver finansieret af mentorordningen. Førsteholdssvømmerne skal hjælpe klubben, så der bliver skabt et bedre flow gennem eliteafdelingen, samtidig med at mentorernes egenbetalinger på førsteholdet vil forsvinde.” udtaler Marcus til SvømmeSport.

 

Finansieringen af mentorordningen foregår via sponsorering af de enkelte mentorer, som får økonomisk støtte til deres svømmeudgifter. En mentor vil dog ikke kunne tjene penge direkte på udnævnelsen, da pengene bliver sat ind på mentorernes brugerkonto.

 

Udover Marcus, så har Ida Schütt og Rasmus Härstedt også fået tilbuddet om mentorordningen.

Læs mere på KVIK Kastrups hjemmeside HERSe de seneste nyheder

23-03-2019 11:39:09

Der blev både udvekslet gode ideer og massevis af erfaringer, da Aalborg Svømmeklub holdt Åbent Hus fredag den 22. marts.

 
21-03-2019 18:03:49

Dansk Svømmeunion har indgået aftale om at holde Danish Open og DM Junior 2019 i Taastrup Svømmehal.

 
21-03-2019 11:03:19

Når Danish Open og DM Junior løber af stablen til april, bliver det et noget anderledes stævne end de foregående år.

 
20-03-2019 11:45:00

Årets Danish Open og DM Junior skal ikke afholdes på Bellahøj grundet fund af bakterier og skimmelsvamp.

 
19-03-2019 13:30:00

Dansk Svømmeunion inviterer til infomøder for nye svømmere med interesse for projektet.