Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Københavns Livredderklub får mere vandtid


20-02-2015 22:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Nu har Københavns Livredderklub mulighed for 2,5 times vandtræning om ugen fordelt ud på tirsdag og fredag aften.


Siden Københavns Livredderklub blev oprettet  2013, har foreningens mission været at skabe et socialt samlingssted for livreddere og livredderaspiranter i Københavnsomåret.

 

Foto: KLK

 

 

Københavns Livredderklub har indtil nu kun haft vandtid om tirsdagen kl. 21-22 i Emdrup Bad. Men på grund af den flotte fremgang i foreningen, har KLK nu haft mulighed for at indgå en aftale med Sundby Bad, om at udvide deres træningsmuligheder. Derfor vil KLK fremover også have vandtid fredag aften kl. 18.30-20.00 på Amager.

 

SvømmeSport har i den forbindelse fået en kommentar fra Julie Fischer Vinther Christensen, som er medlem af Københavns Livredderklub.

 

"Det er super fedt med den nye vandtid i Sundby Bad, da det giver mig en bedre mulighed for at forbedre mine færdigheder frem mod DM i livredning i April. DM i livredning er et vigtigt stævne for mig, da det er her, at der skal kæmpes om EM kvalifikationerne. Så jeg ser det som en fordel, at Københavns Livredderklub nu har mulighed for at træne konkurrencelivredningsdisciplinerne i bassin to gange om ugen".

 

Hvis du bor i Københavnsområdet og har lyst til at prøve konkurrencelivredning af, så er du velkommen til at møde op i Emdrup eller Sundby Bad. Har du ydeligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte foreningens formand Jacob Nielsen eller skrive til KLKs facebook-side HER.

 

 

Hvis du har mod på at kaste dig ud i konkurrencelivredning, så læs mere HER

Læs om indendørsdisciplinerne HER

Find invitationen til DM i bassinlivredning HERSe de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.