Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Københavns Livredderklub får mere vandtid


20-02-2015 22:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Nu har Københavns Livredderklub mulighed for 2,5 times vandtræning om ugen fordelt ud på tirsdag og fredag aften.


Siden Københavns Livredderklub blev oprettet  2013, har foreningens mission været at skabe et socialt samlingssted for livreddere og livredderaspiranter i Københavnsomåret.

 

Foto: KLK

 

 

Københavns Livredderklub har indtil nu kun haft vandtid om tirsdagen kl. 21-22 i Emdrup Bad. Men på grund af den flotte fremgang i foreningen, har KLK nu haft mulighed for at indgå en aftale med Sundby Bad, om at udvide deres træningsmuligheder. Derfor vil KLK fremover også have vandtid fredag aften kl. 18.30-20.00 på Amager.

 

SvømmeSport har i den forbindelse fået en kommentar fra Julie Fischer Vinther Christensen, som er medlem af Københavns Livredderklub.

 

"Det er super fedt med den nye vandtid i Sundby Bad, da det giver mig en bedre mulighed for at forbedre mine færdigheder frem mod DM i livredning i April. DM i livredning er et vigtigt stævne for mig, da det er her, at der skal kæmpes om EM kvalifikationerne. Så jeg ser det som en fordel, at Københavns Livredderklub nu har mulighed for at træne konkurrencelivredningsdisciplinerne i bassin to gange om ugen".

 

Hvis du bor i Københavnsområdet og har lyst til at prøve konkurrencelivredning af, så er du velkommen til at møde op i Emdrup eller Sundby Bad. Har du ydeligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte foreningens formand Jacob Nielsen eller skrive til KLKs facebook-side HER.

 

 

Hvis du har mod på at kaste dig ud i konkurrencelivredning, så læs mere HER

Læs om indendørsdisciplinerne HER

Find invitationen til DM i bassinlivredning HERSe de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.