Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Mie Ø. Nielsen: Nu med kørekort og sponsorbil


16-11-2014 01:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Netop efter at Mie Ø. Nielsen havde bestået sin køreprøve for to uger siden, fik hun udleveret nøglerne til sin nye sponsorbil.


Aalborgensiske Mie Ø. Nielsen bestod sin køreprøve for to uger siden. Hun har siden hen kunne køre rundt i Aalborgs gader i sin spritnye Audi a3, som hun har fået sponseret af Alm. Brand Bank. 

 

Jeg er rigtig glad for min nye bil, som jeg har fået sponsoreret af Alm. Brand Bank. Det gør det lettere for mig i min hverdag, når jeg skal transportere mig rundt i byen, til  og fra træning samt i skole.” fortæller Mie Ø. Nielsen til SvømmeSport

 

Foto: Privat

 

Fem dage til DKM 2014

Mie Ø. Nielsen fortæller samtidig i interviewet, at hun deltager under danmarksmesterskaberne på kortbane, som finder sted i næste uge.

Dette skal fungere som en del af hendes forberedelse til VKM.


Under DM-K vil Mie stille op i 200 meter medley og 100 meter fri. Dertil er hun med på holdkapperne, som skal svømmes sammen med klubkammeraterne fra Aalborg Svømmeklub.

 

Grunden til at Mie ikke stiller op i hendes favoritdisciplin, rygcrawl, skyldes at hun kun vil være til stede i Bellahøj de tre første dage af DM-K.

Dertil kunne hun godt tænke sig at svømme nogle andre løb, end hvad hun er vant til.

 

Min nedtrapning begynder først i næste uge, så jeg har stadig nogle hårde uger endnu. Men min træning går fremad, og jeg vil i den kommende tid have fokus på at komme op i tempo, når jeg svømmer.” fortæller Mie til SvømmeSport.


Aalborg-pigerne går efter rekordforsøg

Mie Ø. Nielsen stiller som sagt også op i holdkapperne sammen med sine klubkammerater. Her er Mies forventninger høje til holdet.

 

Hvis alt kører efter planen, så har vi jo en mulighed for at sætte en dansk rekord, som vi tidligere har præsteret.” fortæller Mie til SvømmeSport.

 

 

SvømmeSport ønsker Mie stort tillykke med både kørekort og bil,

og ser frem til at se hende i bassinet under DM-K. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.