Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

13
November
2019
Svømning - Svømmetider
ISK Klubmesterskab 2019, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Mie Ø. Nielsen: Nu med kørekort og sponsorbil


16-11-2014 01:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Netop efter at Mie Ø. Nielsen havde bestået sin køreprøve for to uger siden, fik hun udleveret nøglerne til sin nye sponsorbil.


Aalborgensiske Mie Ø. Nielsen bestod sin køreprøve for to uger siden. Hun har siden hen kunne køre rundt i Aalborgs gader i sin spritnye Audi a3, som hun har fået sponseret af Alm. Brand Bank. 

 

Jeg er rigtig glad for min nye bil, som jeg har fået sponsoreret af Alm. Brand Bank. Det gør det lettere for mig i min hverdag, når jeg skal transportere mig rundt i byen, til  og fra træning samt i skole.” fortæller Mie Ø. Nielsen til SvømmeSport

 

Foto: Privat

 

Fem dage til DKM 2014

Mie Ø. Nielsen fortæller samtidig i interviewet, at hun deltager under danmarksmesterskaberne på kortbane, som finder sted i næste uge.

Dette skal fungere som en del af hendes forberedelse til VKM.


Under DM-K vil Mie stille op i 200 meter medley og 100 meter fri. Dertil er hun med på holdkapperne, som skal svømmes sammen med klubkammeraterne fra Aalborg Svømmeklub.

 

Grunden til at Mie ikke stiller op i hendes favoritdisciplin, rygcrawl, skyldes at hun kun vil være til stede i Bellahøj de tre første dage af DM-K.

Dertil kunne hun godt tænke sig at svømme nogle andre løb, end hvad hun er vant til.

 

Min nedtrapning begynder først i næste uge, så jeg har stadig nogle hårde uger endnu. Men min træning går fremad, og jeg vil i den kommende tid have fokus på at komme op i tempo, når jeg svømmer.” fortæller Mie til SvømmeSport.


Aalborg-pigerne går efter rekordforsøg

Mie Ø. Nielsen stiller som sagt også op i holdkapperne sammen med sine klubkammerater. Her er Mies forventninger høje til holdet.

 

Hvis alt kører efter planen, så har vi jo en mulighed for at sætte en dansk rekord, som vi tidligere har præsteret.” fortæller Mie til SvømmeSport.

 

 

SvømmeSport ønsker Mie stort tillykke med både kørekort og bil,

og ser frem til at se hende i bassinet under DM-K.Se de seneste nyheder

10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.
 

 
06-11-2019 09:28:00

Svømmere fra 58 danske klubber har meldt deres ankomst ved DM på kortbane i Svømmestadion Danmark.

 
03-11-2019 21:00:00

Det danske hold kommer i 2019 til at bestå af 21 svømmere.