Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Mie Ø. Nielsen: Nu med kørekort og sponsorbil


16-11-2014 01:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Netop efter at Mie Ø. Nielsen havde bestået sin køreprøve for to uger siden, fik hun udleveret nøglerne til sin nye sponsorbil.


Aalborgensiske Mie Ø. Nielsen bestod sin køreprøve for to uger siden. Hun har siden hen kunne køre rundt i Aalborgs gader i sin spritnye Audi a3, som hun har fået sponseret af Alm. Brand Bank. 

 

Jeg er rigtig glad for min nye bil, som jeg har fået sponsoreret af Alm. Brand Bank. Det gør det lettere for mig i min hverdag, når jeg skal transportere mig rundt i byen, til  og fra træning samt i skole.” fortæller Mie Ø. Nielsen til SvømmeSport

 

Foto: Privat

 

Fem dage til DKM 2014

Mie Ø. Nielsen fortæller samtidig i interviewet, at hun deltager under danmarksmesterskaberne på kortbane, som finder sted i næste uge.

Dette skal fungere som en del af hendes forberedelse til VKM.


Under DM-K vil Mie stille op i 200 meter medley og 100 meter fri. Dertil er hun med på holdkapperne, som skal svømmes sammen med klubkammeraterne fra Aalborg Svømmeklub.

 

Grunden til at Mie ikke stiller op i hendes favoritdisciplin, rygcrawl, skyldes at hun kun vil være til stede i Bellahøj de tre første dage af DM-K.

Dertil kunne hun godt tænke sig at svømme nogle andre løb, end hvad hun er vant til.

 

Min nedtrapning begynder først i næste uge, så jeg har stadig nogle hårde uger endnu. Men min træning går fremad, og jeg vil i den kommende tid have fokus på at komme op i tempo, når jeg svømmer.” fortæller Mie til SvømmeSport.


Aalborg-pigerne går efter rekordforsøg

Mie Ø. Nielsen stiller som sagt også op i holdkapperne sammen med sine klubkammerater. Her er Mies forventninger høje til holdet.

 

Hvis alt kører efter planen, så har vi jo en mulighed for at sætte en dansk rekord, som vi tidligere har præsteret.” fortæller Mie til SvømmeSport.

 

 

SvømmeSport ønsker Mie stort tillykke med både kørekort og bil,

og ser frem til at se hende i bassinet under DM-K.Se de seneste nyheder

24-01-2020 12:19:00

I en pressemeddelelse fremgår det, at klubben har styrket både sin svømmeskole med en svømmefaglig chef og talentudviklingen med tilknytning af Caroline Lindborg, som kommer til klubben med stor passion og viden om svømning.

 
22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC.