Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

13
November
2019
Svømning - Svømmetider
ISK Klubmesterskab 2019, Ikast

Ikast Svømmecenter (træningshallen)

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


EJM 2012: Michael Hinge har store forventninger


02-07-2012:

I overmorgen begynder De Europæiske Juniormesterskaber - Læs om Talentudviklerens forventninger hér.


De Europæiske Junior Mesterskaber (EJM) løber af stablen fra på onsdag d. 4. juli til og med søndag d. 8. juli i Antwerpen, Belgien. I den forbindelse har SvømmeSport haft kontakt med Talentudvikler Michael Hinge med henblik på hans forventninger til stævnet.

 

På baggrund af de danske juniorsvømmeres placering på den europæiske juniorrangliste, er Michael Hinges forventninger høje: - Resultatmæssigt ligger svømmerne til 3-6 medaljer. Det hørere til sjældenhederne at vi har så store individuelle forventninger, men vi har med en ret stærk årgang at gøre her. Michael fremhæver bl.a. Mie Ø. Nielsen Aalborg Svømmeklub, som også skal deltage ved de Olympiske Lege sidst på måneden, Daniel Steen Andersen fra Horsens Svømmeklub samt Christina Munkholm fra Køge Svømmeklub.

 

Udover de store individuelle forhåbninger har Talentudvikleren også en klar forventning om en guldmedalje til pigernes holdkap i 4 x100 medley:- Vores bronzemedalje i 4x100 medley for piger fra i fjor, bliver forgyldt i år. Alt andet end guld vil være en skuffelse.

 

Michael er positiv over de danske svømmere, som i år deltager i stævnet på et andet niveau end tidligere:- Typisk siger jeg, at EJM er en læreplatform - men det er nu udvidet til også at omfatte at lære at vinde!

 

Michael Hinge er i år blevet spurgt, om han vil forestå et teoretisk oplæg for de andre trænere ved EJM, hvilket han har takket ja til. Oplægget vil omhandle den danske selektionspolitik fra årgang til junior og hvordan vi prøver at hjælpe klubberne med blandt andet testning og træningslejre – et område som ifølge Talentudvikleren er unik for de fleste nationer af Danmarks størrelse.

 

Følg med imorgen, hvor SvømmeSport har talt med Christina Munkholm fra Køge om hendes tanker og forventninger omkring det forestående EJM. 

Se de seneste nyheder

10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.
 

 
06-11-2019 09:28:00

Svømmere fra 58 danske klubber har meldt deres ankomst ved DM på kortbane i Svømmestadion Danmark.

 
03-11-2019 21:00:00

Det danske hold kommer i 2019 til at bestå af 21 svømmere.