Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


EJM 2012: Michael Hinge har store forventninger


02-07-2012:

I overmorgen begynder De Europæiske Juniormesterskaber - Læs om Talentudviklerens forventninger hér.


De Europæiske Junior Mesterskaber (EJM) løber af stablen fra på onsdag d. 4. juli til og med søndag d. 8. juli i Antwerpen, Belgien. I den forbindelse har SvømmeSport haft kontakt med Talentudvikler Michael Hinge med henblik på hans forventninger til stævnet.

 

På baggrund af de danske juniorsvømmeres placering på den europæiske juniorrangliste, er Michael Hinges forventninger høje: - Resultatmæssigt ligger svømmerne til 3-6 medaljer. Det hørere til sjældenhederne at vi har så store individuelle forventninger, men vi har med en ret stærk årgang at gøre her. Michael fremhæver bl.a. Mie Ø. Nielsen Aalborg Svømmeklub, som også skal deltage ved de Olympiske Lege sidst på måneden, Daniel Steen Andersen fra Horsens Svømmeklub samt Christina Munkholm fra Køge Svømmeklub.

 

Udover de store individuelle forhåbninger har Talentudvikleren også en klar forventning om en guldmedalje til pigernes holdkap i 4 x100 medley:- Vores bronzemedalje i 4x100 medley for piger fra i fjor, bliver forgyldt i år. Alt andet end guld vil være en skuffelse.

 

Michael er positiv over de danske svømmere, som i år deltager i stævnet på et andet niveau end tidligere:- Typisk siger jeg, at EJM er en læreplatform - men det er nu udvidet til også at omfatte at lære at vinde!

 

Michael Hinge er i år blevet spurgt, om han vil forestå et teoretisk oplæg for de andre trænere ved EJM, hvilket han har takket ja til. Oplægget vil omhandle den danske selektionspolitik fra årgang til junior og hvordan vi prøver at hjælpe klubberne med blandt andet testning og træningslejre – et område som ifølge Talentudvikleren er unik for de fleste nationer af Danmarks størrelse.

 

Følg med imorgen, hvor SvømmeSport har talt med Christina Munkholm fra Køge om hendes tanker og forventninger omkring det forestående EJM. 

Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.