Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
EM Langbane 2024 - Beograd, Beograd

25. maj - Milan Gale Muškatirović Sports Center

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


EJM 2012: Michael Hinge har store forventninger


02-07-2012:

I overmorgen begynder De Europæiske Juniormesterskaber - Læs om Talentudviklerens forventninger hér.


De Europæiske Junior Mesterskaber (EJM) løber af stablen fra på onsdag d. 4. juli til og med søndag d. 8. juli i Antwerpen, Belgien. I den forbindelse har SvømmeSport haft kontakt med Talentudvikler Michael Hinge med henblik på hans forventninger til stævnet.

 

På baggrund af de danske juniorsvømmeres placering på den europæiske juniorrangliste, er Michael Hinges forventninger høje: - Resultatmæssigt ligger svømmerne til 3-6 medaljer. Det hørere til sjældenhederne at vi har så store individuelle forventninger, men vi har med en ret stærk årgang at gøre her. Michael fremhæver bl.a. Mie Ø. Nielsen Aalborg Svømmeklub, som også skal deltage ved de Olympiske Lege sidst på måneden, Daniel Steen Andersen fra Horsens Svømmeklub samt Christina Munkholm fra Køge Svømmeklub.

 

Udover de store individuelle forhåbninger har Talentudvikleren også en klar forventning om en guldmedalje til pigernes holdkap i 4 x100 medley:- Vores bronzemedalje i 4x100 medley for piger fra i fjor, bliver forgyldt i år. Alt andet end guld vil være en skuffelse.

 

Michael er positiv over de danske svømmere, som i år deltager i stævnet på et andet niveau end tidligere:- Typisk siger jeg, at EJM er en læreplatform - men det er nu udvidet til også at omfatte at lære at vinde!

 

Michael Hinge er i år blevet spurgt, om han vil forestå et teoretisk oplæg for de andre trænere ved EJM, hvilket han har takket ja til. Oplægget vil omhandle den danske selektionspolitik fra årgang til junior og hvordan vi prøver at hjælpe klubberne med blandt andet testning og træningslejre – et område som ifølge Talentudvikleren er unik for de fleste nationer af Danmarks størrelse.

 

Følg med imorgen, hvor SvømmeSport har talt med Christina Munkholm fra Køge om hendes tanker og forventninger omkring det forestående EJM. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.