Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

2
December
2020
3
December
2020

DM kortbane 2020 - Damer

DM kortbane 2020 - Herrer

Tekst
Tekst


Landsholdssvømmere hylder Mie Ø. Nielsen


08-10-2020 10:44:41:
Af: Klaus Bach Christensen

Følelsesladede landsholdssvømmere siger pænt farvel til rygcrawleren på Instagram.


I kølvandet på gårsdagens helt store sportsnyhed om, at OL-bronzevinder Mie Ø. Nielsen stopper karrieren, har en række landsholdssvømmere været ude at hylde rygcrawlspecialisten. I kommentarsporet på Instagram under Mie Ø. Nielsens eget opslag skriver Thea Blomsterberg, der er indehaver af flere danske juniorrekorder:

 

- Tillykke med din flotte karriere, Mie! Tak for at være et helt igennem fantastisk, inspirerende og imødekommende menneske. Det har været en sand fornøjelse, og en kæmpe drøm at lære et af mine helt store forbilleder at kende, som jeg har haft siden jeg var en lille pige.

 

Landsholdssvømmerne Pernille Blume, Alexander Aslak Nørgaard, Julie Kepp Jensen og Signe Bro takker ligeledes Mie Ø. Nielsen for gode minder og hendes evne som inspirator.

 

Helena Rosendahl Bachs kommentar understreger et stærkt sammenhold på landsholdet, hvor Mie Ø. Nielsen har haft en betydningsfuld rolle. Den danske EM-finalist ved EM i Glasgow 2019 fortæller, hvor god Mie Ø. Nielsen har været til at tage hensyn til alle med hendes åbenhed:

 

- Tak for alt den glæde og positivitet du spreder og helt sikkert fortsat vil sprede lige meget, hvor du befinder dig. Du er et kæmpe forbillede, skriver Helena Rosendahl Bach.

 

På Instagram uddyber Mie Ø. Nielsen fra Aalborg Svømmeklub sit karrierestop.

Foto: Dansk Svømmeunion.

 

Flere nuværende og tidligere klubkammerater i Aalborg Svømmeklub heriblandt Viktor B. Bromer, Mathilde Pugholm Hvid og Johan Markus Mowinckel takker også Mie Ø. Nielsen.

  

Se de seneste nyheder

30-11-2020 11:07:50

Hvor står Danmarks næste generation af kvindelige svømmestjerner i kølvandet af ni måneders coronarestriktioner?

 
21-11-2020 18:50:43

Energy Standards kvindeholdkap overgår sig selv. Igen var Pernille Blume en del af holdet.

 
17-11-2020 07:41:54

Sigma SWIM kan for tredje år i træk lade sig hylde som vinder af DM Hold.

 
14-11-2020 17:34:13

Med Pernille Blume på holdet svømmede Energy Standard historiens hurtigste tid på 4x100 fri ved ISL.