Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Anton Ø. Ipsen er med til sit 1. seniormesterskab


19-11-2012:
Af: Anna Birkbak

”Jeg tror det bliver en kæmpe motivationsbærer frem mod næste år!”


Sigma Swim Birkerød-svømmeren Anton Ørskov Ipsen ser frem til EKM i Frankrig med store forventninger, både i forhold til sin egen svømning og den motivation og erfaring, mesterskabet vil give ham. Træningsperioden op til stævnet har været god og er gået stort set efter planen, ifølge Anton. Der er blevet svømmet mange meter for at opbygge en ordentlig formbase, så den aerobe kapacitet, der er vigtig som langdistancesvømmer, kan udnyttes mest muligt.

 

Anton stiller nemlig op i både 200, 400 og 1500 m fri, så han håber og prøver på at svømme stærkt – Han håber faktisk på personlige rekorder i alle løb. I øjeblikket føler han til træning, at han kan svømme hurtigere end han har gjort før på samme distance, og samtidig svømme længere ved færre kræfter. Han synes generelt, at hans svømning har udviklet sig ved, at han kommer fremad i vandet på en langt bedre måde end tidligere.

 

Som en del af holdet ”EJM-hold til EKM” ser Anton EKM som en mulighed for at få et motivationsboost frem mod næste år og forhåbentlig EKM på hjemmebane i Herning. For som han siger, så er der utroligt langt fra kravene til junior-mesterskaberne til senior-mesterskaberne i Europa. Det vil sige, at selvom du ligger i toppen indenfor en eller flere discipliner til EJM, kan der sagtens være en rigtig lang vej før du når kravet til seniorernes EM. Dette kan for mange betyde en manglende lyst til at træne videre. EJM-holdet som skal med til EKM får derfor muligheden for at bevare interessen for sporten og blod på tanden i forhold til at træne frem mod kravene som senior. Anton håber på at få en fed oplevelse med hjem og forhåbentlig også på at få et mentalt drive i sin træning, så han får lyst til at kæmpe videre mod de store mesterskaber.

 

Vi ønsker Anton held og lykke i Frankrig og fremover!
Tags: EKM 2012

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.